Rochie înflorată și cizme lungi(OOTD)

O zi cu soare vine la pachet cu buna-dispoziție și cu o mare relaxare pentru că astăzi începe weekend-ul. M-am bucurat ca un copil de vremea de afară, cu toate ca a fost cam rece, și am ieșit să fac niște poze într-o rochiță. O rochiță interesantă și total diferită față de cum m-aș fi așteptat eu.

tinuta-almost-black-minRochie înflorată pe fond indigo

Modelul acesta de rochie mi-a plăcut mereu și nu știu de ce, de fiecare dată l-am ocolit atunci când a venit timpul să o cumpăr. Cu toate astea, la ultima mea comandă Rosewholesale am îndrăznit să o adaug în coș. Surpriza a venit în momentul în care mi-a ajuns. Modelul era același ca cel de pe site, doar că pe mine stea diferit față de cum mă așteptam eu.faleza-galati-minRochie – link

Cizme – link

Pe site este prezentată ca fiind o rochie tip cămașă și vine strâmtă până în talie și după asta este ceva mai largă. În realitate este strâmtă până sub sâni sau poate o palmă mai jos de sâni și după asta începe să fie mai largă. Nu vine bine nici cu colanți pentru că se vede ciudățel, iar ca rochie este mult prea scurtă. Aș fi putut să accept și cum este în momentul de față doar că puțin mai lunguță.

Nu cred că o voi mai purta sau poate o voi puteam combina puțin altfel. Această combinație nu este potrivită pentru mine. Materialul este plinuț și cade ușor bățos pe lângă corp. Asta îmi place.

Cizme lungi cu toc mic

Cizmele lungi sunt favoritele mele. Îmi plac cum se așează pe picior și îmi dau impresia că oferă o eleganță aparte. Am vrut o pereche de cizme comode pe care să le pot purta all day fără să simt vreun disconfort din cauza tocului și așa am ajuns la această opțiune. Îmi plac aceste cizme pentru că le-am nimerit la fix.

cizme-negre-lungi-minMi-am luat mărimea pe care o port de obicei și îmi vin excelent. În partea de sus sunt lejere și în același timp au stat la locul lor și nu am avut probleme să alunece din cauza dresului. Le recomand pentru că sunt foarte bune.

Plic cu paiete

În comanda mea de pe Rosewholesale mi-am adăugat și un plic. Îmi doresc un plic și cred că nici eu nu știu ce vreau pentru că acesta este elegant, dar nu foarte. Ar merge combinat și cu un blug și stiletto. Nu am avut ieșiri prea protocolare în ultimul timp așa că am zis să-l arăt pur și simplu.plic-cu-paiete-min plic-paiete-minInteriorul este suficient de spațios și pe lateral are un buzunar special pentru telefon. Este practic și la cât cost, chiar este perfect.

vesta-de-blana-neagra-minrochie-rosewholesale-albastra-min cizme-lungi-si-rochie-minrochie-inflorata-min bucle-si-rochie

 

You may also like

19 comentarii

  1. Outfit-ul e foarte simpatic. Te prinde de minune și se potrivește și cu vremea de afara. Pare-se că vom avea o primăvară lunga.
    Am ezitat să fac comenzi de pe Rosewholesale deoarece nu eram sigura de mărimi… Și nu sunt nici fanul numărul 1 al religiilor.
    Tu cum te înțelegi cu mărimile de la ei?

    1. De obicei nimeresc marimile in sensul ca verifici dimensiunile tale si te uiti pe tabelul cu dimensiunile produsului si asa alegi marimea. In felul asta marea majoritate a hainelor imi vin la fix

  2. Am observat ca ne asemanam destul de mult la stilul vestimentar,iar acest lucru ma bucura foarte mult. Pot gasi cu usurinta articol ori de cate ori te urmaresc.

  3. Riscul comandatului online 😀 Am si eu cateva rochite pe care nu le-am purtat fiindca erau altfel decat in poze. Oricum, cu vesta aceea nu se vede deloc urât.:-*

  4. Arată super cute ținuta.
    Încearcă să îmbunătățești calitatea pozelor, s-ar vedea suuper fain pozele și ai atrage mai mult, materialul și culoarea hainelor ar arăta altfel, părerea mea.

  5. Imi plac la nebunie cizmele tale. Daca nu mai apuc in acest sezon, la toamna sigur o sa-mi achzitionez si eu o pereche. 😀

  6. E draguta rau pe site! Dar se vede ca nu e la fel…cel putin, eu asa inteleg din poze. E draguta culoarea, insa si mie mi se pare prea scurta – pentru mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.