Idei de cadouri ieftine pentru bărbați

Chiar dacă a trecut crăciunul asta nu înseamnă că s-a terminat și cu perioada cadourilor. Urmează multe alte zile de nume sau chiar sărbăbători precum Sfântul Valentin, Paștele, etc. Consider că acum este un moment bun pentru achiziționarea unor astfel de cadouri pentru că multe dintre produse se găsesc acum la reducere.

Atunci când nu știu spre ce să mă orientez, apelez la cosmetice. Nici în cazul bărbaților nu prea ai cum să faci alegeri nepotrivite. Prefer să cumpăr casete de cosmetice decât cadouri scumpe de care să fie dezamăgit. Pentru astăzi am 2 propuneri care vă pot inspira dacă sunteți în căutarea unor cadouri ieftine.

Set cadou – STR 8 Original

STR 8 este unul dintre brand-urile favorite ale soțului meu. Când l-am cunoscut folosea STR 8 și în prezent este produsul după care întinde cel mai des mâna. Spray-ul este cel mai folosit și nelipsit din dulapul lui cu produse cosmetice. Evident că un cadou de genul nu ar avea cum să-i displacă. Acest set are un spray STR 8 original și un parfum pentru corp de 75 ml.

Ambele produse sunt foarte bune și evident că nu au cum să displacă. Noutatea vine de la acest parfum de corp pe care nu l-a mai încercat și eu chiar mă bucur că poate introduce în rutina lui de îngrijire un produs nou și că nu va fi nevoit să își schimbe brandul pe care el îl preferă.

Genul ăsta de cadouri propuse de către cei de la STR 8 sunt practice și rafinate, care cuceresc prima aroma sublimă a masculinității

Set cadou Denim Black

Denim este unul din brand-urile cunoscute și folosite de către bărbați. Este aproape imposibil să nu fi folosit măcar cunoscutul after shave. Tocmai din acest motiv vreau să vă propun un set cadou Denim puțin mai select. Nu are un preț foarte mare, dar eleganța vine din faptul că produsele vin ambalate într-o geantă de depozitare foarte cochetă și bine compartimentată. Are buzunare laterale, dar și un buzunar interior suficient de spațios pentru a putea fi luată în călătorii.

În interior găsim un spray Denim Black și un after shave Denim Black. Produsele au un miros plăcut și masculin care nu au cum să nu impresioneze și să-i lase indiferenți pe domni. Consider că poate fi alegerea perfectă atunci când nu știi care ar fi cel mai potrivit cadou. Acesta reprezintă cadoul modern, original și masculin.

You may also like

10 comentarii

  1. Denim Black este preferatul soțului meu ,îl folosește de mulți ani și a rămas tot la el ,îi place foarte mult ! Mulțumim pentru recomandări ,sunt minunate aceste seturi pentru a fi oferite cuiva drag !

    1. STR8 este preferatul meu… Și este destul de accesibil… Însă de data aceasta cadoul îl aștept eu pentru ca urmează sa fie ziua mea

    1. ne plac amandoua variante si Denim acum are albastru, si str8th dabea l. a terminat, sunt super faine si nici la bani nums scumpe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.