Ser anti-îmbătrânire BetterSkin cu Vitamina C și acid hialuronic

Înainte de a folosi acest produs, recunosc că am folosit 2 produse diferite care trebuiau să facă cam ceea ce promite acesta. Mai exact, foloseam acid hialuronic și vitamina C de la The Ordinary. Entuziasmul meu a atins cote maxime atunci când am pus mâna pe aceste produse doar că după câteva utilizări m-am cam desumflat un picuț. După aplicarea acestor produse tenul meu rămânea încărcat și parcă ușor lipicios. Dacă încercam să ignor aceste semne și aplicam în continuare, începea tenul meu să arate mai puțin plăcut și să-și facă apariția monstruleții. Auzisem că nu toate produsele sunt la fel și așa m-am hotărât asă încerc și varianta aceasta de ser de la BetterSkin.

Ser profesional vitamina C și acid hialuronic de la BetterSkin

De la o vârstă trebuie să ajutăm puțin tenul cu câteva produse pe care acesta nu mai reușește să le producă în cantitatea în care pielea are nevoie. Acidul hialuronic joacă un rol foarte important și acesta este responsabil, printre altele, de elasticitatea pielii noastre. Vitamina C reduce ridurile, îmbunătățește textura și luminozitatea pielii, stimulează activitatea celulară și producerea de colagen. Astfel, tenul va fi vizibil mai luminos, catifelat și ferm, iar efectul antirid va contribui la reducerea volumului și adâncimii ridurilor.

Serul se aplică pe tenul perfect curat. Are o textură lejeră, ușor apoasă care intră foarte ușor în piele. Am fost plăcut surprinsă să văd că acesta se potrivește de minune tenului meu și că tenul meu arată vizibil mai bine de când îl folosesc. Ridurile sunt ușor netezite, fața este mai luminoasă și petele mele pigmentare sunt ușor diminuate.

Abia după aplicarea serului îmi aplic crema de ochi și cea de față. M-am obișnuit să folosesc zilnic acest ser așa că nu cred că aș putea să mă lipesc de el. Având în vedere că am acele pete pigmentare eu folosesc cremă cu SPF zilnic. Iarna îmi este bun și un SPF 30, iar vara obligatoriu SPF 50. În felul ăsta îmi păstrez tenul pe linia de plutire. Chiar sunt mulțumită cum arată în prezent, chiar dacă am câteva riduri fine de expresie în jurul ochilor, am câteva pete pigmentare, am și câteva puncte negre care apar oricând/oricum și cred că asta mă face să fiu EU. Îmi doresc doar ca ridurile să nu se adâncească și să nu se înmulțească, pielea să fie cât mai fresh și mai elastică și să am grijă atât cât pot de ea.

Beneficiile acestui ser cu vitamina C și acid hialuronic de la BetterSkin:

  • Combate ridurile
  • Hidratează tenul
  • Estompează petele solare
  • Netezește tenul
  • Oferă luminozitate tenului
  • Efect puternic antioxidant
  • Rezultate imediate
  • Ingrediente naturale
  • Fără parabeni, coloranți sau alcool

În concluzie, este un produs care merită încercat pentru că nu are ce să facă rău tenului. Mă împac bine cu el și chiar mă gândesc serios să-mi mai achiziționez un astfel de ser.

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.