Încălțăminte de vară pentru copii – un cadou special pentru 1 iunie

Copiii sunt cel mai de preț lucru al meu și pun preț și accent pe dorințele acestora. În același timp încerc să-i canalizez și spre lucruri practice pentru că nu sunt genu de persoană care să cumpere jucării în neștire fără a ține cont de lucrurile de care este nevoie. Cred că trebuie să avem un echilibru între jucăriile dorite / dăruite și lucrurile practice de care un copil are nevoie în mod constant(îmbrăcăminte, încălțăminte).

1 iunie – Ziua copilului fericit

Ziua copilului trebuie sărbătorită obligatoriu împreună cu părinții. Un copil se bucură de timpul de calitate petrecut împreună cu părinții pentru că, de foarte multe ori, suntem pe fugă, prinși cu diverse probleme și nu le acordăm suficient de mult timp sau atenție celor mici. Eu personal cred că acest lucru ar trebui să-l facem cel puțin o dată pe săptămână. Mă gândesc că în felul ăsta ei sunt mult mai bucuroși, mulțumiți și mai siguri pe ei.

Dacă Moș Crăciun vine cu jucării, Iepurașul aduce și el mai mult jucării, cred că de 1 iunie îi putem face o bucurie copilului prin simplul fapt că ne petrecem întreaga zi cu el. Eu optez pentru un cadou practic și am să mă și justific.

Încălțăminte de vară pentru copii cadou de la Epantofi

Cristina are 7 ani. Nu prea pot folosi încălțămintea de la un sezon la altul și asta pentru că este în creștere și îi crește piciorul. De cele mai multe ori se întâmplă să-i cumpăr și undeva de la mijlocul verii încălțăminte pentru copii nouă și asta pentru că i se modifică numărul. Nu este deloc un lucru plăcut, dar mă adaptez acestei situații.

Sandale Geox

Vara bate la ușă și eu mă simt complet nepregătită. Sandalele de vara trecută nu-i mai vin cu siguranță și va trebui să fac ceva achiziții noi. Aici mai intervine o problemă și anume amprenta personală a posesoarei. În ultimul timp a tot început să-mi spună că nu-i place sau nu vrea să poarte un anumit lucru. Țin cont de părerea ei pentru că-mi închipui că nu se simte nici ea bine purtând ceva cu care nu se simte bine.

Sandale Primigi

Sandalele acestea au un model foarte practic și cred că în fiecare am am cumpărat modelul acesta și asta pentru că bareta din față se poate ajuta în funcție de grosimea piciorului, are o baretă cu arici ceea ce ajută foarte mult și talpa nu este deloc alunecoasă. Eu prefer genul ăsta de sandale pentru că se poate încălța singură și nu are nevoie de mine de niciun fel.

Sneakers Fila

Adidași/teneși în tendințe

Îmi place și mie să-i cumpăr haine de firmă, dar și încălțăminte. Mai mult de 2 perechi pe sezon nu îi iau și asta pentru că îmi doresc să apuce să le poarte. Ea oricum după câteva purtări își alege o pereche în care se simte bine și mai tot timpul întinde mâna spre ei. Modelul de mai sus de sneakers Fila sunt ideali pentru copii. Au personaje Disney, sunt foarte colorați și extrem de moderni.

Epantofi este foarte bine aprovizionat și găsiți modele diversificate și cam toate numerele pe care le căutați. Eu prefer să cumpăr online pentru că este mult mai practic.

Cum cum stați cu pregătirile pentru 1 iunie? Ce cadouri intenționați să le oferiți?

You may also like

16 comentarii

   1. Foarte frumoase modele ,o să mă uit si eu la sandale să văd ce gasesc pe site-ul lor .

 1. Nu am cumpărat niciodată de la ei.La copii e puțin mai complicat ca ai mei sunt fotosinteza tare și aici ma refer la comoditatea piciorului
  Prefer magazinele fizice pentru ei

 2. Ce interesante sunt! Cred că i-a plăcea și piticului nostru.
  Deși e cam târziu pentru cadoul de 1 iunie, voi da o tură pe site epantofi și voi alege ceva.
  Un cadou este binevenit oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.