O nouă pereche de sandale Funky Fain

Funky Fain este unul dintre site-urile de încălțăminte din piele pentru femei cu care am luat contact acum mai bine de 4 ani. I-am descoperit accidental și prima pereche de sandale de la ei m-au convins de faptul că produsele lor sunt calitative și pun foarte mare accent pe detalii. Aspectul care m-a determinat să fac noi achiziții de la ei a fost faptul că m-am reîntors la ei pentru noi achiziții și asta pentru că am observat că primele sandale s-au comportat foarte bine în timp.

Primele sandale aurii de la Funky Fain

Prima pereche de sandale a fost o combinație de negru și auriu. Mi-au plăcut mult pentru că erau ușor de asortat, îi încălțam rapid și erau foarte practice și comode. A doua pereche de sandale de la FUNKYFAIN a fost tot o combinație de negru și auriu. De data aceasta este o pereche de sandale tip gladiator care urcă puțin pe picior. Și de această dată am fost impresionată plăcut de comoditatea acestora.

Mi-am dorit o nouă pereche de sandale într-o combinație nouă. Acestea sunt complet diferite prin simplul fapt că modelul ales sunt o combinație între primele două modele cumpărate. În primul rând am făcut o pasiune pentru această culoare așa că acest sandale aurii sunt exact pe sufletul meu. Modelul este unul cu deget și combinația de curele se împletesc frumos pe picior și se închid cu o mică cataramă undeva deasupra gleznei. Aceste sandale sunt foarte feminine și mi se pare că se văd foarte bine atât cu rochii, dar și cu pantaloni. Un mare plus al acestora este faptul că piciorul se fixează bine. Curelele sunt din piele și sunt foarte permisive pentru că nu mă țin, nu mă strâng în niciun fel.

Din experiența anterioară trebuie să spun că materialul nu se lărgește și se păstrează intact. Tocmai asta am apreciat cel mai mult la aceste perechi de sandale. Abia aștept să se facă vremea frumoasă pentru a le putea lua la purtat tot mai des. Modelul acesta este mai puțin practic pentru că nu poți sări direct în sandale. Este nevoie să fixezi baretele pentru ca acestea trebuie puțin aranjate, dar o dată încălțată este un adevărat răsfăț pentru picioare.

Rezistența în timp a sandalelor

Poate că accentuez prea mult acest aspect, dar nu pot să nu recunosc că sandalele sunt la fel de comode acum, după 4 ani, ca la prima purtare. Port cu drag fiecare pereche de sandale de la Funky Fain prin rotație. Raportul calitate/preț este foarte bun și chiar aș vrea să le recomand cu drag.

Un alt aspect pe care-l apreciez tare mult este faptul că baretele nu s-au lărgit absolut deloc și sunt la fel ca la prima purtare. În eventualitatea în care acestea se lărgeau exista posibilitatea ca ele să nu mai stea fixe pe picior sau să mai fie nevoie de găuri suplimentare.

Despre Funky Fain

Am observat că cei de la Funky Fain merg pe aceleași culori practice care sunt ușor de asortat. Primează negrul și auriul și acest detalii se pot vedea la majoritatea perechilor de încălțăminte de pe site. Nu mă plâng pentru că eu exact acest aspect îl caut atunci când îmi caut ceva de încălțat. Nu-mi doresc să-mi cumpăr o pereche de sandale după care să-mi caut haine pe care să le pot asorta. Prefer să mă îmbrac exact așa cum îmi doresc și să știu că port o pereche de sandale atât de versatile încât să meargă cu orice

You may also like

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.