Atopity – soluția perfectă pentru piele atopică de la Biotrade

Primul contact cu produsele Biotrade au fost sub îndrumarea dermatologului. Parcă aveam ceva cu probleme legate de piele și niște bubițe care nu se lăsau duse și soluția recomandată de dermatolog a fost genială. Nu mă gândeam că voi reuși să scap de problema care-mi dădea bătăi de cap atât de rapid și așa am prins încredere în produsele lor.

Pielea atopică și problemele din jurul acesteia.

Pielea atopică crează mari neplăceri persoanelor de orice vârstă. Astfel, pielea atopica este o piele uscată, chiar foarte uscată, care are tendința de a deveni aspră, iritată și sensibilă. Ea va avea mâncărimi, va deveni inconfortabilă și va fi însoțită de roșeață. De cele mai multe ori este întâlnită la copiii mici. Pentru că cei mici un mic disconfort este un capăt de țară și trebuie să avem grijă pentru ca ei să nu sufere în niciun fel.

Biotrade a lansat gama Atopity care este special destinată persoanelor care au probleme cu pielea. Aceasta acționează blând, calmează mâncărimea și hidratează foarte bine pielea pentru ca aceasta să-și recapete aspectul neted. În plus, este important să eliminăm orice produs care are parfum din rutina de îngrijire pentru a rezultatele să fie unele dintre cele mai bune.

Atopity Ulei emolient de curățare pentru corp

Uleiul de curățare Atopity se aplică pe pielea umedă. Acesta face o spumă ușoară pe corp și este foarte ușor de folosit. Curăță foarte bine pielea și riscul ca pielea să sufere de vreun disconfort în acest sens este complet eliminat.

Eu am început să mă panichez în momentul în care fetița mea cea mică a făcut o pată suficient de mare în dreptul gâtului. Acea o pată roșie, pielea din jurul acestei pete era uscată și se vedea clar că acea pată îi crea un disconfort prin faptul că-i provoca mâncărimi. O vedeam chiar și noaptea cum se scărpina la gât și am pus lipsa somnului, plânsul din timpul nopții și chiar scărpinatul pe baza acestei probleme. Am fost chiar și la dermatolog cu aceasta problemă și răspunsul a fost că nu este dermatită atopică, dar să folosesc produse blânde cu pielea pentru o perioadă de timp. M-a ajutat mult uleiul acesta și următorul pas în rutina de îngrijire a fost să aplic și crema din aceeași gamă.

Atopity balsam emolient calmant pentru corp

Balsamul Atopity de la Biotrade l-am aplicat zilnic pentru o perioadă de timp tocmai pentru a trata problema și pentru a obține rezultatele dorite. Nu am stat să verific exact în cât timp a trecut totul, dar cred că în maxim 2 săptămâni totul a revenit la normal.

Crema nu are miros, intră rapid în piele, nu lasă nicio peliculă grasă și este foarte blândă. Mi-a plăcut tare mult și tocmai din acest motiv am continuat s-o folosesc până am terminat tot tubul.

Voi v-ați confruntat vreodată cu genul ăsta de probleme? Folosiți produse Biotrade în rutina voastră de îngrijire? Când ați fost ultima dată la dermatolog?

You may also like

18 comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse ,dar cu dermatita am probleme cu fetița mai mică ,acuma mai puțin ,dar când avea 2-3 ani era jale și mai mult noaptea ,am folosit și folosesc de la Bioderma ,dar am văzut că și aceste produse de la Biotrade sunt minunate .

  2. Și noi ne mai confruntam cu pielea roșie și mâncărimi…nu am incercat produsele lor… Mersi pentru recomanare

  3. Mulțumesc lui Dumnezeu,nu am astfel de probleme,însă e bine de știut.Multumim pentru recomandare!

  4. Articolul tau a venit la fix, pentru ca si baietelul meu se confrunta cu aceasta problema si eram in cautarea unei creme bune.

  5. Atopia este o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai mulți copii, dar și adulți. Nu știam de aceste produse, dar le voi recomanda prietenei mele.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.