Mersul pe jos devine o plăcere cu sandalele FunkyFain

În urmă cu aproape 2 săptămâni am primit o pereche de sandale de la FUNKYFAIN extrem de frumoase. În primul rând vreau să vă vorbesc despre toate detaliile care m-au impresionat. Este prima oară când mi-am luat o pereche de încălțăminte și observ că acordă o atât de mare atenție pentru aranjamentul cutiei. Multe firme nu pun nici cel mai mic preț pe acest detaliu și chiar mi-aș dori să aibă această firmă drept exemplu.

Detalii FunkyFain și sandalele negre

Așa cum puteți vedea mai sus, coletul avea o fundiță galbenă cu buline foarte cochetă. În plus, pe cutie aveam și un mesaj „să te ducă în cele mai frumoase locuri”. Iubesc detaliile de genul și nu mă mai săturam admirând cutia. Am făcut câteva zeci de poze în care să surprind frumusețea acestea și așteptarea mea a fost pusă în așteptare. Evident că și conținutul era foarte interesant, dar am creat un pic de suspans și nu mi-a părut loc deloc.

În interior am găsit încă un mesaj prin care atesta faptul că sunt din piele 100% și că sunt această pereche de sandale damă este lucrată manual pe o insulă grecească. Interiorul și exteriorul sunt din piele și au o catarama pe lateral. Modelul este frumos, interessant și elegant în egală măsură. Atât modelul, cât și combinația de culori ajută la transformarea sandalelor acestea în modelul de sandale perfect.

Detaliile fac diferența. Este prima mea pereche de sandale cu acest model. Mai exact, are o baretă fixă în dreptul degetelor. Aceasta este din piele și este plăcută la atingere. Nu mă jenează și nu mă deranjează în nici un fel. Parcă mă mângâie în momentul în care merg. Pe diagonala piciorului pleacă cea de-a doua baretă care vine prin spatele călcâiului și se termină imediat după călcâi. Modelul acesta este ușor de încălțat fără a fi nevoie să apelezi la acea cataramă din exterior. Sunt foarte practici și de când i-am primit, aș putea să spun că nu mă mai dezlipesc de de aceste sandale.

Diverse culori și combinații pentru sandale Funky Stripes

În momentul în care am intrat pe site am văzut foarte multe modele care mi-au atras atenția. Îmi doream o pereche și totuși nu prea eram convinsă asupra căruia să mă opresc. Ulterior am văzut că nu mai erau multe modele care aveau numărul meu. Așa am început să triez modelele și într-un final am văzut că era o ofertă specială pentru sandalele Funky Stripes. Mai exact, cumpărai o pereche de sandale Funky Stripes fără a ști exact combinația de culori pe care urma s-o primești și avea doar rubrică de selectare a mărimii.

Pe mine m-a ajutat acest aspect pentru că îmi era greu să intru pe fiecare pereche în parte ca să văd exact ce model are mărimea mea. Modelul acestor perechi de sandale m-a cucerit din prima și am cpnsiderat că sunt ușor de accesorizat. Mai exista posibilitatea ca în locul tălpii negre să primesc una maro și baretele să aibă alte nuanțe. Vă asigur că toate sunt foarte frumoase.

Prețul pentru această promoție era de doar 99 lei. Un preț bun având în vedere că urma să primesc o pereche de sandale de piele. Mă bucur enorm de mult că am făcut această alegere și mi se par foarte potrivite stilului meu.

Am ieșit să fac și afară câteva poze și dacă vedeți o domnișoară supărată să știți că tristețea ei vine din faptul că nu era lăsată să facă poze!

Ce părere aveți despre sandalele alese?

You may also like

13 comentarii

  1. Au un design pe care nu l-am mai vazut la alte sandale pana acum si par nu doar comode, ci si bine fixate pe picior, desi au putine barete si putin material care sa acopere piciorul. Combinatia cromatica este si ea de 2018. Funky fain au sandale faine, e clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.