Scrub pentru față cu cafea și cu mentă de la Cocosolis

Trebuie să recunosc că în vara anului trecut am aflat pentru prima oară de Cocosolis. Îl vedeam lăudat peste tot și mai toată lumea vorbea despre Choco care promitea să hidrateze și să bronzeze ușor pielea cu fiecare aplicare. M-a surprins să văd acel produs care nu oferea niciun pic de protecție, dar era recomandat pentru simplul fapt că dădea un glow frumos pielii și o bronza treptat. Atât Choco, cât și scrubul cu mentă de la Cocosolis le-am primit într-unul din beauty box-urile Pick N Dazzle.

Scrub de lux pentru față cu mentă – Cocosolis

Scrubul vine ambalat într-o punguță care se închide ermetic pentru ca nu cumva să pătrundă umezeala. În interior se găsește un scrub de cafea cu foarte multe proprietăți. Particulele de cafea sunt destul de mari și, sinceră să fiu, nu l-aș recomanda unei persoane care are pielea sensibilă. Eu personal nu am nicio problemă în acest sens și chiar îmi place să-l masej pe față. Mirosul este unul mentolat, plăcut și finuț. Nu deranjează absolut deloc.

Cum aplic scrubul Minty Vanilla

Întâi de toate aplic apă termală pe față sau dacă sunt la baie îmi umezesc bine fața. Apoi iau din pungă puțin câte puțin și masez ușor fața. Scrubul se prinde ușor pe față și datorită zahărului din compoziție, acesta rămâne pe ten în proporție de 80%. Un pont: acest proces este bine să-l faceți în cadă pentru că altfel riscați să faceți foarte multă mizerie.

Principalele ingrediente: amestec de cafea fină Arabica, zahăr brun care se topește, sare himalayană și o combinație de uleiuri exotice bio, special alese. Într-adevăr mirosul de mentă se simte tare plăcut pe tot timpul aplicării scrubului pe față. Imediat după aplicare l-am îndepărtat cu apă călduță, dar a fost nevoie de o loțiune de curățare a tenului pentru a îndepărta și acele uleiuri. Tenul îmi rămâne tare fin.

Unde găsim produse Cocosolis

Eu am primit acest plic într-una din cutiile Pick N Dazzle și chiar mă bucur că l-am descoperit cu această perioadă. Pe site-ul Cocosolis poate fi găsită cutia completă de scruburi în care sunt incluse și scruburile de corp. Puteți folosi codul CCCHAIR pentru o reducere de 5%. Reducerea se aplica la toate produsele disponibile. Acestea pot fi găsite și pe Notino într-o gamă foarte variată dacă vă este mai la îndemână să cumpărați de acolo.

Voi ați folosit produse Cocosolis? Sunt curioasă care produs v-a impresionat?

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.