5 sfaturi simple despre îngrijirea şi aplicarea extensiilor de păr de la BestHairBuy

Extensiile reprezintă un fel de trend în ultima perioadă. Multe fete recurg la acest mic truc pentru a avea o podoabă capilară mai bogată sau pentru a avea părul de o lungime mult mai mare ca în prezent. Pentru a nu cădea dintr-o extremă în alta trebuie să ținem cont de câteva reguli atunci când aplică acest gen de produs pe păr pentru a nu deteriora rădăcina firelor de păr existente și pentru ca estetic să arate bine.

Reguli de care trebuie să ținem cont atunci când aplicăm extensii

1.Trebuie să alegem o culoare identică cu a părului nostru. Dacă acest lucru nu este așa se va vedea ciudat diferența de culoare și se vor distinge aceste extensii. Nu se va vedea frumos și se vor vedea chiar urât. Acestea merg vopsite, merg coafate și pot fi purtate exact așa cum vă aranjați părul în mod normal.

2. Lungimea extensiilor nu trebuie să fie exagerat de mare. Oricât de bine și oricât de identice ca și textură vor fi extensiile cu părul dumneavoastră, o persoană care are ochiul format își va da seama. Dacă tu ai părul până la umeri și extensiile până la fund, cred că vă închipuiți ce fel de vede diferența. Părul vostru își va face apariția printre șuvițe și nu va fi nimic waw.

3. Alege extensii din păr natural. Extensiile din păr natural sunt mult mai frumoase și se confundă mult mai ușor cu părul vostru. O extensie din păr artificial, oricât de bine ar fi ea lucrată, tot va avea acel luciu inestetic. Dacă tot faceți o investiție, eu susțin să o faceți cu cap. De exemplu, pe BestHairBuy am văzut câteva modele foarte frumoase de extensii care sunt din păr natural. Au foarte multe modele și culori din care să poți face alegerea.

4. Nu agresați rădăcina firelor de păr. Știu exact ce spun când fac această afirmație. Extensiile se prind de alte fire de păr deja existente prins clips sau un fel de bandă. Părul nostru are o greutate mult mai mare pe umerii lui și trebuie să susțină și acele extensii. Dacă acest aspect se întâmplă ocazional, nu ar fi așa o mare problemă, dar dacă se întâmplă frecvent, este posibil să aveți de suferit.

5. Nu uitați de igiena extensiilor. Extensiile pot fi coafate, poate accepta foarte ușor produse de tip fixativ sau alt produse de styling, dar asta înseamnă că ele trebuiesc curățate periodic. Acel fixativ, o dată aplicat, devine albicios și se vede urât deja la următoarele purtări. Nimeni nu-și dorește să aibă extensii care au un aspect total inestetic. Acestea se spală foarte ușor și nu trebuie să le agresați pentru a nu le încurca.

Dacă vreţi să vedeţi sau să vă documentaţi mai bine despre ceea ce fac cei de la BestHairBuy, vă îndrum către reţelele lor de socializare unde vedeţi exact cum se folosesc aceste produse, cât şi impresiile clientelor. Îi găsiţi pe facebook, youtube, instagram, pinterest sau chiar pe blogul lor oficial.

Voi folosiți extensii? Vă sunt folositoare aceste sfaturi?

BestHairBuy Virgin Hair

Brazilian Hair

Human Hair Extension

You may also like

16 comentarii

  1. Nu stiu de ce, ina niciodata nu m-au tentat extensiile, eu am fost tunsa scurt cand eram mica si abia am asteptat sa imi creasca, asa ca incerc sa am grija de el, dar poate asa o data, de fun, nu zic nu.

  2. avand parul foarte rar, sa stii ca as purta extensii macar la ocazii speciale sa am si eu parul bogat de care mi-e dor. Ma tem insa ca nu as reusi sa le aplic corect sau ca s-ar deteriora prea repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.