Ceas potrivit pentru ținute sport

Într-o mare parte din timpul meu liber mă îmbrac destul de lejer. Chiar dacă multe poze de pe blog mă prezint în rochițe, de obicei ies îmbrăcată sport sau cât mai lejer. Pentru că am făcut curățenie în accesorii, am observat că tocmai accesoriile sport îmi lipsesc. M-a atras ca un magnet acest ceas și tocmai despre el vreau să vă povestesc astăzi.

Ceas Trendhim – curea în dungi

Nu sunt la prima experiență cu site-ul Trendhim. Eu am mai apelat la ei atunci când am vrut să-i fac o surpriză soțului și i-am luat o brățară. Calitatea brățării m-a surprins încă din primul moment. Chiar sunt niște produse calitative. Asta m-a făcut să revin pe site zilele trecute și să mi se pună pata pe un ceas care avea o curea dintr-un material nylon cu dungi. Nu am nimic de genul și asta m-a făcut să analizez și mai mult modelul pentru că îl vroiam pentru mine.

În primul rând mi-am asumat faptul că ceasul va fi puțin mai mare. Eu mai am ceasuri cu note bărbătești așa că nu m-a deranjat acest aspect câtuși de puțin. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm de mult designul ceasului Villads Moment încă de la primul impact cu acesta. Accesoriile acestuia sunt argintii și îmi place designul acestuia per total. Pentru că am o mână micuță, am fost plăcut surprinsă să văd că are suficiente găuri încât să-l pot potrivi la fix pe mână. Are 2 barete de susținere a curelei așa că indiferent cât de multă curea rămâne ea ea fixată și susținută.

Vă spun sincer că am făcut una dintre cele mai bune alegeri și recunosc că sunt mulțumită și de ambalarea acestuia. A venit la pachet cu o cutie în care el stătea frumos pe o pernuță și va fi potrivită pentru ca pe viitor să-l pot păstra în acest fel. Pe site sunt foarte multe modele pentru toate gusturile așa că vă puteți arunca o privire să vedeți dacă vă face ceva cu ochiul.

Vă plac genul ăsta de ceasuri? Modelul este unul pe care l-ați purta? Credeți că ar putea fi potrivit pentru cei din familia voastră?

You may also like

18 comentarii

  1. Chiar este tare frumos,iar cum ținutele sport sunt preferatele mele,cu siguranță acest ceas s-ar integra de minune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.