Noul rimel AVON Legendary Lengths

De obicei, machiajul meu este unul destul de simplu. Nu mă machiez foarte strident și chiar dacă o fac, apelez la culori calde. Mi-am făcut o rutină de îngrijire a tenului care nu presupune foarte multe produse și care nu este foarte complexă. Nici în privința machiajului nu exagerez. Mi-am făcut un obicei în a folosi rimel aproape zilnic, restul nu contează. Aș am ajuns să descopăr Avon Legendary Lengths.

Avon Legendary Lengths – review

Rimelul Avon Legendary Lengths este abia lansat și m-am bucurat să-l descopăr și să-l încerc. Recunosc că am fost ușor reticentă pentru că, de obicei, trebuie să aplic de câteva ori un produs până când acesta să prindă consistență. La început majoritatea sunt apoase și nu se văd mari schimbări. Nu a fost și cazul acestui Legendary Lengths.Periuța este din silicon și distribuie produsul frumos și uniform pe gene. Îmi place că nu încarcă genele chiar dacă treci de mai multe ori cu el.

Rezultatele sunt foarte frumoase. Alungirea genelor este foarte evidentă. Îmi place că alungește frumos genele și le oferă volum. În poza de mai sus eu am aplicat rimelul de 2 ori și sunt foarte mulțumită de el. Mi-a plăcut la el și faptul că rezistă foarte bine în timp și nu risc să mă trezesc cu el bucățele.

Singura mențiune pe care aș vrea s-o fac este faptul că volumul nu este atât de evident. În catalog este menționat că oferă de 3 ori mai mult volum. În ceea ce privește alungirea și separarea genelor acest lucru este mai mult decât evident. În privința volumului pot spune că oferă un volum ușor.

Raportul calitate/preț este excelent și eu chiar l-aș recomanda. Dacă vreți să încercați un rimel care oferă caracteristicile menționate mai sus, îl puteți încerca. Puteți să plasați o comandă pe site-ul celor de la AVON doar cu produsele dorite fără a fi nevoie de o sumă minimă, de a fi reprezentant sau fără a fi nevoie de un reprezentant ca să intermedieze comanda voastră.

Voi folosiți produse Avon? Ați încercat până acum acest rimel?

You may also like

17 comentarii

  1. Pare fain noul mascara, si eu as opta pentru mai mult volum.. poate dupa ce foloseste produsul de cateva ori o sa se aseze mai bine pe gene 😀 Eu asa patesc deseori..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.