Produse cosmetice cu Vitamina C intrate recent în rutina mea de îngrijire

O dată cu trecerea anilor am început să caut produse minune care să mă ajute să-mi mențin tonusul tenului meu. Încerc fel de fel de produse deși nu aș zice că folosesc tot ce-mi trece prin mână. Mai exact, sunt atentă la ceea ce pun pe ten. În ultimul timp am observat că vitamina C este unul dintre ingredientele care este pus cam pe picior de egalitate cu acidul hialuronic. Ambele fac minuni pe ten și asta m-a determinat să încerc tot felul de produse care au la bază vitamina C.

M-au atras foarte tare produsele de la Natura Siberica pe care le-am găsit pe b4y.ro. Nu știu dacă cel mai mult mi-a plăcut conceptul și promisiunile produselor sau ambalajele vesele ale acestora. Din cadrul acestui brand mi-am luat trei produse pe care eu le-am considerat utile în rutina mea de îngrijire a tenului: ser facial vitalizant cu vitamina C, gel spumant de curățare facial și crema pentru ochi antioxidantă cu vitamina C. Am să vorbesc de fiecare ăn parte în funcție de cât de mult îmi plac acestea.

Ser facial vitalizant cu vitamina C

Serul cu vitamina C a fost unul dintre cele mai dorite produse. Îmi doream mult acest produs pentru că vitamina C din compoziție ajută tenul să ofere mai multă luminozitate și eu tocmai de asta am nevoie. Sunt ușor pretențioasă atunci când vine vorba să aplic mai multe produse pe ten și am fost foarte atentă în momentul în care l-am introdus în rutina mea de îngrijire a tenului. Mai exact, am introdus vitamina C treptat și am avut grijă ca tenul meu să aibă SPF 50 în permanență pentru a evita orice alte neplăceri.

Produsul vine ambalat într-un recipient de sticlă, cu capac de plastic. Capacului îi este atașat o pipetă cu ajutorul căruia se poate aplica produsul pe ten. Încerc să nu ating pipeta de față și să nu exagerez cu cantitatea folosită. Serul se topește efectiv pe ten după doar câteva mișcări de du-te-vino. Îl aplic înainte de a aplica crema și rămâne tenul fresh, hidratat și pregătit pentru următorul pas. Rămân cu un miros fin, plăcut, ca de portocală și am regăsit și parfumul pe lista de ingrediente(penultimul produs). Este al doilea produs cu vitamina C încercat și am aceleași cuvinte de laudă pentru că efectiv m-am îndrăgostit de el.

Gel spumant de curățare facial

Mi-am făcut un obicei în a mă spăla pe față cu diverse cleansere. Acestea îmi curăță fața de toate impuritățile și îmi lasă pielea fină și hidratată. Până acum nu am avut neplăceri din privința acestor spumante de curățare așa că acesta face o treabă bună și mă bucur mult că nu-mi usucă tenul. Mirosul de portocală îl simt și la acest produs și chiar mă încântă. Gradul de spumare este foarte bun și sunt tare mulțumită de calitățile acestuia.

Crema pentru ochi antioxidantă cu vitamina C

M-am obișnuit să folosesc zilnic cremă de ochi. Pielea din jurul ochilor trebuie foarte bine hidratată. Încerc să am foarte mare grijă de această zona. O demachiez și o masez cu blândețe și aplic produse speciale pentru a-i păstra tonusul și elasticitatea. Nu am un ten perfect și cearcănele sunt prezente, dar asta se datorează orelor puține de somn.

Crema vine cu o pompiță ceea ce face ca dozarea produsului să fie precisă și se evită risipirea produsului. Crema nu este foarte grasă și intră rapid în piele.

Voi folosiți produse cu vitamina C? Care dintre cele 3 produse încercate de mine vă tentează să le încercați?

You may also like

17 comentarii

  1. Nu am folosit produsele, insa vitamina C face minuni pentru ten! Eu am un ser cu vitamina C pe care il combin cu o crema hidratanta si e o reala placere sa le aplic impreuna, dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.