Parerea mea despre ojele OPI

În ultimul timp am văzut că multe blogărițe fac reclamă la ojele OPI. Văzusem într-un mall prețul unei astfel de oje și am rămas surprinsă … 40 de lei o ojă?! Mi s-a părut enorm, dar m-am gândit că e mai mult decât o simplă ojă.

Mi-am cumpărat zilele trecute de la un magazin apropiat 2 oje pe care am dat 4 lei pe amândouă …. Gabrini se cheamă! Am fost mulțumită de ea …. mă ține în jur de 4 -5 zile, are luciu, culoarea este foarte frumoasă și se păstrează până când o șterg. Sincer nu pot înțelege ce poate avea oja aia atât de special să merite atâția bani. Este adevărat că am văzut niște nuanțe drăguțe însă dacă îmi doresc cu adevărat găsesc culori asemănătoare la prețuri mai mici.

 

Poate și eu am făcut comparație cu cea mai ieftina ojă pe care o am însă la 5 lei îți cumperi o ojă de firmă și este chiar ok, iar la un calcul scurt de 40 de lei 8 oje!!!! În plus nu îți poți cumpăra o singură ojă OPI … trebuie mai multe dacă tot e fiță.

Persoanele care investesc atât de mult într-o ojă cred că aruncă cu banii pe geam!!! Voi ce părere aveți sunteți pro sau contra ojelor OPI? Aveți măcar o ojă OPI?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.