Informații despre comenzile plasate pe Banggood

Banggood ar putea fi numit un mall online chinezesc. Aici se pot găsi de toate. Găsim de la becuri pentru mașină, haine pentru toată familia, până la accesorii pentru animale. Au fost doar câteva exemple pentru că este aproape imposibil să cauți ceva și să nu găsești pe site. Eu am plasat până acum câteva comenzi pe acest site și am fost mulțumită de colaborarea mea cu el.

Primesc frecvent întrebări despre comenzile pe care eu le plasez online. Începând de la plata ramburs a comenzilor(care nu are cum să fie posibilă), până la locul de unde se pot ridica aceste comenzi plasate online.

Halat de baie copii – link

Cum se plătesc comenzile pe Banggood

Comenzile se plătesc obligatoriu o dată cu plasarea comenzii. Ultimul pas este acel în care aveți la total costul final al comenzii. Se poate plăti cu cardul de lei sau cu paypal. Eu am folosit doar aceste 2 metode. De pe card vi se retrage suma în dolari la cursul BNR plus un foarte mic comision. Nu are rost să vă faceți card în dolari ca să plătiți cu el pentru că vă asigur că nu se merită.

Vi se retrage exact acea sumă pe care voi ați plătit-o, fără nici un fel de alt comision ascuns. Niciodată nu mi s-a întâmplat să mi se retragă accidental bani de pe card. Multe persoane au această teamă și tocmai din acest motiv am vrut să punctez acest aspect.

Unde ajung comenzile plasate pe Banggood

Ultimele mele comenzi pe Banggood au ajuns la poșta locală. Contează foarte mult de la ce depozit pleacă produsele. Dacă este vreunul din Europa, atunci ajunge sigur la poșta locală. Nu exclud nici varianta ca acest colet să ajungă la poșta vamală. Nu știu ce fel de triere face poșta pentru că de multe ori mă lasă mască și pe mine.

Comanda poate fi împărțită în mai multe pachete. În cont se va vedea exact asta. În concluzie, există și posibilitatea să faceți mai multe drumuri la poștă pentru o singură comandă. Pentru mine nu este un disconfort pentru că eu oricum mă duc săptămânal. Dar pentru o persoană care comandă ocazional poate fi o neplăcere.

Transportul pe Banggood este gratuit și din acest punt de vedere nu trebuie să vă faceți griji!

Dacă mai aveți nevoie și de alte detalii sau amănunte, îmi puteți lăsa un comentariu cu nelămurirea voastră.

Reduceri pentru comenzile plasate pe Banggood

*2018 Banggood Man’s  new clothes ,35%OFF,

Coupon Code:577146

*2018 Banggood Woman’s new clothes ,60%OFF,

Coupon Code:WISH0408

*2018 Banggood new Shoes,60%OFF,

Coupon Code:577146

*2018 Banggood new Bags  ,45%OFF,

Coupon Code:577146

Rochie în pătrățele – link

Smartwatch – link

Ceas cu alarmă – link

Geaca copii – link

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

You may also like

23 de comentarii

  1. Nu îmi place sa experimentez atunci and vine vorba de online. Merg mai mereu pe comenzi la firme care le cunosc și am încredere, in rest nu prea ma aventurez.

  2. Niciodata nu am avut curajul sa fac comenzi pe site-urile din afara tocmai pentru ca exista posibilitatea ca produsele sa nu ajunga la posta locala

  3. Îmi plac mult toate lucrușoarele prezentate în acest articol. As avea nevoie de o geanta, asa ca am sa inspectez mai in detaliu site-ul. Mersi

  4. Nu stiam de acest site. O sa caut si eu cateva produse, poate le gasesc. Imi place de altfel faptul că transportul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *