Rutina mea de ingrijire a tenului cu produse Nutritiv(partea II)

Am revenit cu a doua parte a comenzii pe care am plasat-o pe www.nutritiv.ro. Puteți vedea descrierea primelor 2 creme în acest articol și astăzi am să vă povestesc despre crema de noapte cu celule stem și crema antirid de la Herbagen.

Cremă antirid cu celule stem (cremă de noapte)

În articolul precedent v-am povestit despre crema de zi și crema de ochi așa că astăzi vin cu o completare a ritualului de îngrijire și vă arăt și crema de noapte.

herbagen-celule-stem3-min

Celulele stem sau celulele de rezervă, au capacitatea de a se înmulți nelimitat în timpul vieții noastre, înlocuind celulele care nu funcționează corespunzător sau care lipsesc. Celulele stem extrase din anumite soiuri  de fructe sau plante: portocale, mere, alge, struguri, produc efecte dovedite de îmbunătățire a aspectului pielii, care pare mai tânără, cu ridurile atenuate, mai elastică și cu un tonus crescut.

herbagen-celule-stem2-min

Crema cu celule stem de la Herbagen are 95% ingredienți de origine naturală, fără parabeni, parafine, siliconi și coloranți. Aceste aspecte m-au determinat să o încerc și despre celulele stem auzisem, dar în alt context.

herbagen-celule-stem-min

Combinația de creme, cea de zi și cea de noapte, a fost miraculoasă și sunt mulțumită de rezultat. Tenul meu este mai luminos, pielea mai elastică și mai hidratată. Despre riduri nu mă pot pronunța pentru că așa cum v-am mai spus efectele se văd după o lungă perioadă de timp și deocamdată nu am prea multe riduri dar previn apariția lor și încerc să le ajut pe cele existente să arate ceva mai bine.

Crema vine într-un ambalaj tare simpatic care este din plastic. Se pare că pe măsură ce folosești crema partea de jos a sticluței se ridică și în felul ăsta îți poți da seama când este pe terminate. Nu am mai văzut acest sistem la creme ci mai degrabă la fonduri de ten. Îmi place că are acest sistem de dozare a produsului și că nu se face risipă deloc.

Crema are 30g și o puteți achiziționa de aici(www.nutritiv.ro).

Crema Antirid cu ulei de Argan și unt de Shea – Herbagen

Eiii bine da … nu am cum să vă mint și să vă spun că mi-am aplicat tot soiul de creme pe față doar pentru a vedea efectul pe termen scurt, ci mai exact sunt interesată de efectul lor pe termen lung. Am luat această cremă pentru că era la un preț bun și pentru că are un SPF de invidiat.

crema-antirid-herbagen3-min

O cremă care promite mult prin titlu dar și prin ingredientele principale pe care le are. Uleiul de argan este bun pentru orice, cu atât mai mult pentru față iar combinația cu untul de shea pare a fi foarte hrănitoare.

crema-antirid-herbagen2-min

Are un factor de protecție destul de mare și îmi place acest aspect(SPF 30). Ambalajul este dintr-un plastic puțin mai moale și are pompiță cu ajutorul căruia puteți să dozați ce cantitate de produs doriți. O pun bine și o voi folosi după ce termin crema de zi deja începută sau poate chiar o voi oferi cadou cu ocazia sărbătorilor care bat la ușă.

crema-antirid-herbagen-min

Crema are 100 ml și o găsiți tot pe www.nutritiv.ro, adică aici.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.