Cel mai bun tratament pentru dermatita atopică – Bioderma Atoderm

Dermatita atopică este una dintre cele mai frecvente probleme întâlnite în rândul copiilor. Rareori am auzit și persoane adulte care au astfel de probleme. Aceasta este cu adevărat neplăcută chiar și pentru un adult, darămite pentru un copil. Vreau să vă povestesc despre cum se manifestă, cum se tratează și ce produse puteți folosi.

Ce este dermatita atopică?

Dermatita atopică este cel mai frecvent tip de eczemă, o afecțiune a pielii care provoacă prurit (mâncărimea pielii), uscăciune cutanată sau înroșire a pielii. Erupția apare cel mai adesea acolo unde pielea se îndoaie.

Este frecventă la persoane de toate vârstele, iar incidența ei este în creștere. Dermatita atopică tinde să se agraveze dacă nu este tratată cu produse potrivite.

Tratament dermatită atopică

Bioderma a lansat o gamă special creată pentru a veni în ajutorul persoanelor care suferă de această problemă. Gama Atoderm a fost special concepută pentru nevoile pielii atopice. Niciunul din copiii mei nu au astfel de probleme, dar am hotărât să folosesc niște produse blânde pentru că nu au cum să dăuneze.

Ulei de duș Bioderma Atoderm pentru piele uscată/foarte uscată/sensibilă este un produs foarte interesant. În momentul în care îl aplic în palmă se simte efectiv ca un ulei. O dată aplicat pe corp acesta curăță bine și nici nu lasă pielea grasă, dar nici nu face foarte multă spumă. În schimb curăță foarte bine pielea și o lasă hidratată. Îmi place tare mult textura acesteia și modul în care se comportă.

Acest ulei ajută foarte mult pielea cu probleme deoarece calmează foarte bine iritația. Hidratează cea mai sensibilă piele și lasă pielea satinată și ultra confortabilă. Un aspect foarte important este că nu ustură ochii și are un parfum subtil.

Balsam de corp Bioderma Atoderm Intensive este un produs blând cu pielea și are ca principal beneficiu să calmeze senzația de mâncărime și inflamația. Un alt mare beneficiu al acestui produs este faptul că hrănește intens bariera cutanată. Face pielea să se simtă mai confortabilă și să devină mai puternică dacă este folosită pe termen lung. Îmi place mult faptul că vine cu pompiță și este ușor de folosit. În plus, are o textură non-lipicioasă și non-uleioasă și este absorbită instant.

Voi ce produse de îngrijire folosiți pentru bebeluși? Ați încercat gama Atoderm până acum?

You may also like

17 comentarii

  1. Am folosit atât uleiul de dus cât și balsamul de corp și ne-au fost foarte benefice.Nu mai este un secret ca cei de la Bioderma ah cele mai bune produse ❤

  2. Ce produse minunate și eficiente, aud doar laude la adresa lor.O sa le am în vedere pentru prietenele cu bebeluși,dar și pentru mine, având o piele uscată.

  3. Asa este, foarte bune sunt aceste produse de la Bioderma !
    Am de la ei monstre de crema si sunt foarte bune !

  4. Bioderma este un brand recunoscut pentru calitatea produselor și printre preferatele mele. Tratamentul chiar funcționează, l-au testat și copii și a dat rezultate bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.