Gustări dulci fără zahăr de la Sweeteria

Sweeteria este unul dintre brandurile cu care am o colaborare lungă. Îmi plac foarte mult produsele lor și tocmai din acest motiv accept provocarea lor de a încerca tot felul de produse noi cu care să mă răsfăț. Tocmai din acest motiv apar astăzi în fața voastră pentru a vă povesti despre ele și despre cât sunt de naturale și apetisante.

Coletul este unul plin de bunătăți încât îmi este greu să mă hotărăsc asupra vreunul produs. Am însă și eu câteva produse preferate și din acest motiv am să încep prezentarea acestora după acest criteriu

Gemuri fără zahăr adăugat

Gemurile celor de la Sweetria sunt absolut delicioase. Am mai încercat câteva sortimente care mi-au plăcut mult de tot. Pentru persoanele care sunt atenți la detalii, care-și doresc să consume produse naturale, dar și fără zahăr pot apela cu încredere la aceste produse pentru că sunt exact ceea ce au nevoie. Din start vă spun că trebuie să aveți mare grijă atunci când le desfaceți pentru că aveți fix 7 zile ca să le consumați și ar fi de preferat să le țineți la rece dacă vreți să vă bucurați din plin de acest produs.

Noutatea vine din primul produs cu care am avut primul contact. Gemul de pepene galben arată bine de tot. Nu sunt o mare consumatoare a acestui fruct și totuși îmi doresc să-l încerc pentru că sunt tare curioasă. O altă tentație este și Gemul de prune. Mă tentează să-l încerc și să văd cum este gustul. În perioada asta chiar consum pâine prăjită cu gem și ceai așa că asta voi face cu aceste produse.

Dulcișor – zahăr cu extract din frunze de Stevia

În prezent eu chiar folosesc acest zahăr de la Sweeteria și faptul că zahărul vine din extract de frunze de stevia nu afectează cu nimic gustul. Produsele rămân cu același gust. Singura diferență dintre acest dulcișor și un zahăr obișnuit ar fi faptul că acesta nu este chiar atât de dulce, dar este mult mai sănătos. Acesta se găsește ambalat individual în cubulețe micuțe pentru a fi folosite în ceai sau cafea sau într-o punguță de 300 g pentru a-l putea folosi în orice alt scop. Trebuie neaparat să încercați acest zahăr pentru că merită.

Napolitane fără zahăr adăugat

De-a lungul timpului am încercat fel de fel de sortimente de napolitane de la ei și toate sunt delicioase. Dacă nu au zahăr să nu vă speriați pentru că acel gust dulce este prezent pentru că sunt folosiți îndulcitori naturali în procesul de fabricație. Napolitanele cu zmeură sunt preferatele mele și asta pentru că iubesc fructul, dar Cristina preferă varianta cu lămâie așa că ne completăm perfect. Pe site găsiți toate sortimentele disponibile pentru că sunt mult mai multe.

Ciocolată fără zahăr adăugat de la Sweeteria

Cutiile, dar și ciocolățelele acestea sunt waw. Îmi place modul de ambalare, îmi plac cum sunt tabletele și mă încântă că este un produs cât se poate de natural. Din păcate nu este pe placul meu pentru că eu prefer ciocolata cu mult lapte. Știu că nu este sănătoasă, dar n-am ce face. I-am dat-o mamei și ei îi plac ciocolățelele de la ei. Ține de gusturi aici.

Punguțe cu bunătăți pentru pregătirea dulciurilor de sărbători

Încep cu vișine liofilizate și asta pentru că este un produs nou nouț. Pe etichetă este subliniat a fi folosite pentru rețete „dezghețate”. Pe partea din spate este menționat faptul că pot fi folosite pentru tarte, înghețată sau chiar decor. Eu intenționez să le folosesc pentru brioșe și sper să se potrivească. Sunt curioasă de gustul acestora și cu siguranță am să vă țin la curent cu acest aspect.

Bomboanele cu lapte fără zahăr adăugat au fost primele încercate de Cristina. Mi-a cerut să le desfac și să le încerce. Era tare curioasă și dornică să savureze o bombonică. Drept dovadă că i-a plăcut a fost faptul că mi-a cerut și cu altă ocazie. Le-aș putea asocia cu bomboanele copilăriei mele. Erau niște bombonele de genul cu lapte și gustul este foarte asemănător.

Bănuții cu ciocolată îi cunosc și știu cât de potriviți sunt în fel de fel de rețete. Eu am bănuți din ciocolată amăruie, bănuți din ciocolată cu lapte, dar și bănuți din ciocolată albă. Cu aceștia mă gândesc să glazurez un chec, să fac niște lava cake sau chiar diverse alte prăjiturele. Deocamdată nu îi voi folosi, dar le vine rândul cu siguranță și am să vă mai arăt pe instagram ceea ce mai gătesc sau ce dulciuri mai prepar

Produsele celor de la Sweeteria se găsește în diverse magazine online, dar le găsiți și în DM.

Vă plac produsele celor de la Sweeteria? vă surâde ideea de a încerca produse fără zahăr adăugat? Care dintre produsele mele vă tentează cel mai mult?

You may also like

17 comentarii

  1. Îmi plac tare mult dulciurile, dar când am avut probleme de sănătate am început să iau măsuri. Folosesc îndulcitorii și mai ales produsele Sweeteria pentru calitatea acestora.
    Mulțumesc pentru idee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.