Gina’s ne încântă și cu noi aparate de stilizare a părului!

Dacă până acum ondulatorul pentru bucle afro de la Gina’s era râvnit de toate domnișoarele, acum Gina’s s-a decis să își răsfețe clientele și cu altele necesare pentru coafarea părului. Gama de produse se extinde acum cu diferite tipuri de plăci pentru păr, uscător, alte ondulatoare și perie de păr electrică.

Gina’s îți completează arsenalul ca tu să creezi coafuri cât mai îndrăznețe, de efect și mereu perfecte. Și fiindcă Gina’s înțelege că părul unei femei este propria sa coroană, a avut grijă să creeze aparate care nu dăunează acestuia, obținând mereu look-uri spectaculoase, strălucitoare, durabile. Părul tău este protejat, iar stilizarea șuvițelor tale va deveni o joacă.

Placa pentru creponat

Părul creponat este în continuare în tendințe, iar unii stiliști folosesc acest truc pentru a reda mai mult volum la nivelul rădăcinilor. Cu siguranță vara aceasta mergi în concediu undeva, așa că de ce să ai un păr plictisitor când poți crea o coafură extraordinară cu placa pentru creponat parul? Părul creponat este ieșit din comun, deci cu siguranță vei atrage priviri admirative din toate direcțiile. Să nu te mire dacă te opresc femeile să te întrebe cum ți-ai făcut acest aspect. Bagheta de curling tip fluture te va ajuta să obții efectul într-un timp foarte scurt. Poți seta temperatura dorită în funcție de ce tip de păr ai, iar astfel părul tău va fi mereu sănătos, strălucitor, fără a fi degradat.

Dacă îți dorești să ai și tu valuri în păr precum marea, atunci alege alege ondulatorul pentru bucle “Păr în valuri” de la Gina’s. Acesta te va ajuta să obții bucle mai lejere, relaxate, pentru un look atractiv și romantic. Stilizarea părului este rapidă și cu siguranță vei face “valuri”, captând atenția tuturor.

Și fiindcă mai mult ca sigur îți va trebui și un uscător în viitoarele tale călătorii, alege-l pe cel de la Gina’s. Este de dimensiuni mici, deci nu îți va ocupa foarte mult loc în bagaj. Chiar și acestuia i se poate regla temperatura, având 3 trepte. Totodată, este un uscător destul de surprinzător, fiindcă deși e mic, are o putere de uscare până la 2000W. Părul tău va fi uscat in no time, ceea ce este ideal fiindcă în vacanță n-ai timp de pierdut, trebuie să te distrezi cât mai mult!

Accesează pagina oficială ginas.ro și alege aparatele profesionale care să-ți completeze arsenalul de styling.

Contact: 0736166221

salut@ginas.ro

You may also like

15 comentarii

  1. Ce produse minunate! Chiar îmi doresc sa încerc îmi fac ceva diferit cu părul. Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Nu am încercat niciodată o placă de creponat părul. Am acasă diferite aparate de stilizare a părului, însă nu prea le folosesc. Mereu îmi spun că le țin pentru ocazii. Fiecare zi ar putea fi o ocazie, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.