Gustări dulci cu iz de sărbătoare de la Milka

Mmmm Milka. Este ciocolata mea favorită și nu mai este un secret pentru nimeni asta. În fiecare an Milka vine cu variante noi de ciocolata, ba chiar cu cadouri gata pregătite pentru copii. Fie alegem variante combinate de diverse sortimente de ciocolată, fie ne orientăm către un pachet cu jucărie pentru cei mai mici mofturoși.

Promoția lunii decembrie care se lasă cu premii multe

Promoția care se desfășoară în perioada 1-31 decembrie se numește „Dăruiește celor care dăruiesc din suflet” și premiile sunt chiar substanțiale. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați produse de 19 lei și să înscrieți bonul pe www.cadouritandre.ro, iar premiile sunt : 10 pachete Milka pe zi, unul din cele 7 carduri cadou eMag în valoare de 500 lei săptămânal sau unul dintre cele 5 vouchere de vacanță în România, în valoare de 5.000 lei. Cred că premiile sunt suficient de motivante, iar ciocolata îndeajuns de bună ca să vă conving că merită să vă înscrieți și voi.

Coletul meu Milka

Eu am primit un pachet din partea celor de la Milka și l-am deschis cu nerăbdare. În primul rând am găsit o cutie cu văcuța Milka din pluș, iar în interior este o ciocolată cu oreo, o pungă cu bomboane snow ball și 2 pachete de biscuiți. Sunt convinsă că ați mai văzut acest genul ăsta de cutii în magazine pentru că apar an de an și sunt foarte practice. Eu mă gândesc să-l ofer Evei. Ea să se bucure de jucărie pentru că de ciocolățele are cine să aibă grijă.

Un alt pachet gata ambalat este și acesta care conține un mini puzzle de 42 piese. În plus, un moș de Crăciun, o cutie de bombonae snow ball și alte mini ciocolățele. Bomboanele cu gust de turtă dulce sunt complet noi. Au apărut anul acesta și sunt bune de tot. Le-am savurat cu cea mai mare plăcere și trebuie neaparat să le încercați pentru că mă gândesc că sunt în ediție limitată.

La capitolul moș Crăciuni să știți că sunt foarte mulți prin magazine. Eu am în pachet un moș Crăciun din ciocolată de lapte și unul cu gust de turtă dulce care este buuun tare. Ciocolata are ceva bucățele crocante care dau o textură tare interesantă. Îmi vine să-l mănânc pe tot. Chiar vroiam să vă spun că eu am cumpărat un moș Crăciun pentru Cristina care este din ciocolată albă cu OREO și vroiam să vă spun că acela este preferatul nostru. Acum stau puțin în dubii care dintre cel cu Oreo sau cel cu turtă dulce este mai bun ….

Vouă vă place ciocolata Milka? Care este sortimentul vostru preferat?

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.