Un boost de hidratare și energie pentru piele de la Cetaphil

Cetaphil este unul dintre brand-urile după care tânjesc de foarte mult timp. Le-am văzut extrem de recomandate și asta m-a făcut să-mi doresc tot mai mult să încerc produsele lor. Întâmplarea face ca în aceeași perioadă în care intenționam să le achiziționez să le primesc cadou. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât am văzut că în pachet aveam mai multe variante de produse de la ei.

Cremă de zi cu acid hialuronic Cetaphil

Crema de zi are ca principal ingredient acidul hialuronic. Acesta este unul dintre cele mai căutate ingrediente și eu mă bucur că acesta se găsește în cremă pentru că prefer să folosesc un singur produs. Crema este recomandată pentru tenul uscat și foarte uscat. Eu am tenul mixt și tot mi-am dorit s-o încerc așa că am aplicat-o și mi-a lăsat tenul neted. Nu l-am simțit deloc uscat.

Textura cremei este ușoară. Nu este deloc o cremă grasă și nici nu lasă vreun filtru gras la suprafață. Se absoarbe rapid în piele. Aceasta nu are parabeni și nici parfum. Este perfectă pentru persoanele care au tenul sensibil sau care au nevoie de hidratare. Pentru mine a fost bună chiar dacă tenul meu este unul mixt. Îmi place că este o bază excelentă de machiaj și se potrivește foarte bine cu SPF-ul.

Ser hidratant pentru ochi cu acid hialuronic Cetaphil

Crema de ochi vine într-un recipient clasic în care se prezintă produsele pentru ochi. Vine cu un vârf ascuțit prin care iese crema puțin câte puțin și în felul este evitată risipa produsului. Această cremă are o textură lejeră care intră rapid în piele. Formula acesteia este îmbogățită cu acid hialuronic, ulei de sâmburi de struguri și vitamina B3.

Unul dintre principalele beneficii ale acestei creme este că oferă hidratare în zona ochilor timp de 24h. Semnele de oboseală sunt vizibil diminuate și pielea arată mult mai bine. Un alt punct forte al acestei creme este că poată fi folosită și de persoanele care poartă lentile de contact.

Mostre de creme Cetaphil

Dintre toate aceste produse eu am început cu loțiunea de curățare. Este foarte blândă cu tenul. Nu are miros și nici parabeni, nu usucă și nu irită tenul. Am folosit-o cu cea mai mare încredere și mi-a plăcut mult că nu-mi usucă deloc pielea feței. Printre toate aceste mostre am avut și un gel de curățare pentru tenul gras. Mi-a lăsat impresia că curăță tenul în profunzime și a fost foarte blând cu tenul. Aceste produse sunt recomandate chiar și pentru adolescenți.

Crema de corp a fost o altă surpriză plăcută. Ea este special creată pentru a reface bariera naturală de protecție a pielii și pentru a hidrata pielea degradată. Formularea non-grasă (fără lanolină) și fără parfum asigură o experiență plăcută de utilizare fără a irita pielea, oferind o hidratare de durată de 24 de ore și asigurând o catifelare imediată pentru un aspect sănătos al pielii. Este foarte blândă și nu este absolut deloc grasă. Aceasta parcă se topește pe piele și este absorbită aproape instant.

Loțiuneare hidratează pielea pentru un timp îndelungat, întărind funcția de protecție a barierei cutanate. Aceasta este pentru pielea sensibilă și uscată. Îmi place mult felul în care aceasta se aplică, modul de hidratare și faptul că se absoarbe rapid în piele în ciuda faptului că este o cremă foarte hidratantă.

Trebuie să recunosc că m-au surprins plăcut toate aceste produse. Acestea nu au parfum și se absorb rapid în piele. În plus, acestea pot fi folosite inclusiv de adolescenți ceea ce poate fi un mare avantaj pentru că sunt niște produse blânde cu pielea.

Voi ați folosit produse Cetaphil? Care vă tentează? Aveți vreo recomandare pentru mine?

You may also like

18 comentarii

  1. Nu am încercat absolut nici un produs de la ei ,dar te cred că sunt faine ,ador produsele cu acid hialuronic și care intră repede în piele fără a lăsa urme grase în urmă .Să le folosești cu mare drag .

  2. Nimic de la ei nu am.incercat pana acum, din ce am citit din articol ca sunt foarte blande cu pielea si asta ma incanta mereu la un produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.