Notino vine cu noi reduceri de Black Friday

Toate indiciile mă conduc cu gândul că reducerile de Black Friday încep din weekendul acesta. Mai exact, cu 12 noiembrie găsiți foarte multe reduceri la tot felul de produse de pe Notino. Mă bucură extrem de mult aceasră veste pentru că eu îmi fac frecvent cumpărături de pe acest site și mă ajută să-mi iau produsele de care am nevoie la prețuri reduse.

Profit de faptul că pot să-mi adaug diverse produse la wishlist și mi-am pus pe site tot felul de produse pe care eu mi le doresc. În această categorie am tot felul de produse începând cu cele de beauty și terminând cu parfumurile. Vreau să vă spun ce produse îmi doresc eu.

Un ruj bun și rezistent cu este cel de la Maybelline

Vremurile astea sunt destul de ciudate. Cel mai rău aspect al pandemiei este faptul că suntem nevoiți ca în momentul acesta să purtăm masca peste tot. O putem da jos doar atunci când mergem într-un restaurant sau în diverse alte cazuri extreme. Problema vine în momentul în care pui și scoți masca. Un ruj bun, este un ruj rezistent pentru că altfel ai toate șansele ca acesta să se transfere pe mască. Sau mai rău, să-ți poți da masca jos și să fii mânjită de ruj.

SuperStay Matte Ink Maybelline este unul dintre cele mai rezistente rujuri din câte am folosit eu până acum. Acesta rezistă toată ziua cu succes și asta în condițiile în care mănânc, beau sau fac orice altceva. Nici chiar mâncărurile uleioase nu topesc acest ruj. Culoarea rezistă foarte, dar foarte bine și nu usucă absolut deloc buzele. Tocmai din acest motiv am 2 astfel de rujuri pentru că eu le îndrăgesc mult de tot.

Maybelline este un brand renumit în ceea ce privesc rujurile rezistente și tocmai din acest motiv am văzut că au lansat și SuperStay Matte Ink Zodiac Edition. Acesta are doar 6 nuanțe și parcă mi-au trezit interesul să le încerc și pe acestea.

Produse de îngrijirea părului

Încerc să am grijă ca părul meu să arate cât mai frumos și mai sănătos și tocmai din acest motiv folosesc uleiuri hidratante, dar și produse de îngrijire corespunzătoare tipului meu de păr. În momentul ăsta pun foarte mare accent pe aspectul părului meu și vreau ca el să pară cât mai sănătos și hidratat, iar uleiurile de acest gen nu-mi lipsesc.

Moroccanoil este unul dintre cele mai lăudate și apreciate produse. Pentru părul blond mi se pare un produs foarte bun. Vârfurile nu-mi mai sunt uscate și părul chiar arată mult mai frumos și sănătos. Asta datorită faptului că-i oferă hidratarea necesară și nici nu îngrașă părul.

Părul meu nu arată tocmai waw dacă-l las să se usuce pur și simplu și prefer să folosesc o perie de îndreptat părul. Pentru că folosesc căldură aplic un spray de protecție termică Keratin Syoss care îmi place că este lejer și că mă ajută să nu-mi ardă părul.

Black Friday Notino 2021

Notino vine cu promoții și cadouri în perioada 8.11 – 28.11.2021, deci 3 săptămâni. Fiecare zi de luni vine cu noi oferte. Verifică site-ul lor și vezi ce promoții/oferte au potrivite pentru tine!

Ce produse cosmetice intenționezi să comanzi de Black Friday de pe Notino?

You may also like

13 comentarii

  1. Cele de ingrijire a parului le am urmarit la tine , nu stiu cam dau rateu de fiecare data cand aleg ceva pentru par, gen de la sampon ,balsam la uleiuri , masti hranitoare, nu ii gasesc niciodata un produs sa fiu multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.