Noutăți NIVEA: Șampoane uscate Fresh Revive

Șampoanele uscate sunt o altenativă bună pentru a da un plus de volum părului și a-i oferi o notă mai fresh. Eu le-am descoperit realtiv târziu și am mizat pe faptul că părul meu are un plus de volum în ciuda faptului că nu este tocmai des. Motivul care m-a determinat să apelez la șampoanele uscate a fost în momentul în care am început să folosesc placa de păr. Placa îmi lua mult din volum și șampoanele uscate de la Nivea m-au ajutat să-l mențin fresh și cu un plus de volum o perioadă mai lungă de timp.

Noua gamă de șampoane uscate NIVEA: Fresh Revive

Alege formula perfectă pentru tine, în funcție de nuanța părului tău:

  • NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe deschise are un parfum unic de flori verzi de mosc. Formula sa revitalizează și redă strălucire părului, în timp ce combate rădăcinile grase.
  • NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe medii cu parfumul proaspăt de citrice și note florale absoarbe grăsimea scalpului, oferind părului tău un aspect plin de volum.
  • NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe închise are un parfum floral fresh, iar culoarea maschează particulele de grăsime din păr, oferind în același timp și un volum spectaculos.

Părerea mea despre Șampoanele uscate Nivea

Eu am folosit varianta light tones pentru început și apoi am încercat și varianta medium tones care a fost ok și pentru părul meu. Light tones are o pudră albă care o pulverizează pe păr și este indicat să nu pulverizăm exact pe cărare sau la exterior. Eu îmi ridicam șuvițe de păr, pulverizam o dată sau de două ori și repetam procedeul din loc în loc. După ce aplicam un rând de șpray în jurul capului mă foloseam de mâini și uniformizam pudra. Această pudră dispărea în timp. Îmi plăcea că absorbea extrem de bine sebumul și părul arăta fresh o perioadă lungă de timp. Aș putea să spun că în momentul în care aplicam acest șampon uscat, îmi spălam părul o dată pe săptămână în loc de 2 ori.

Este un șampon foarte bun și eficient. În acest moment nu mai am părul chiar atât de blond și varianta medium tones a fost la fel de potyrivită. Nu am văzut mari diferențe și nici nu iese în evidență după aplicare. Consider că este un produs bun, demn de luat în calcul. Îl puteți găsi în aproape toate magazinele de cosmetice, pe site-ul Nivea sau online aici.

Voi ce părere aveți de șampoanele uscate? Le-ați folosit pe cele de la NIVEA?

You may also like

8 comentarii

  1. Sampoanele uscate de la Nivea recunosc ca nu le-am incercat pana acum, dar am descoperit un alt produs de-al lor care imi place foarte mult. Este vorba de un antiperspirant spray Nivea Fresh Me UP, cu lemongrass parca e. Miroase super si chiar protejeaza o zi intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.