Noile antiperspirante Maximum Protect de la Rexona

Rexona este unul din brandurile cu renume. Niciodată nu am auzit aspecte negative la adresa lor și, spre surprinderea mea, nu m-am orientat până acum către produsele lor. Dacă stau și fac un remember îmi amintesc că mereu sloganul acestora era îndemnul la mișcare. Mă bucur că am descoperit produsele lor și vreau să vă povestesc puțin despre experiența mea cu ele.

Antiperspirante de damă de la Rexona din gama Maximum Protect

Încep prin a spune că sunt genul de persoane care transpiră mult. Mai exact, transpir când îmi este cald, când îmi este frig, când am emoții sau când am orice altă emoție mai puternică. Așa sunt eu de ani buni și, de puțin timp, am aflat că aceasta ar fi o problemă care are și o denumire: transpirație excesivă și că aceasta se tratează cu produse speciale. Am încercat de-a lungul timpului tot felul de produse, dar parcă mă simt mult mai confortabil cu produsele clasice. În mod normal nu prea este bine să blochezi glandele și apelez la produsele profesionale sau specifice problemei mele mai mult vara când s-ar vedea total inestetic transpirația.

Aș vrea parcă să punctez și faptul că am eu impresia că în ultimul timp parcă nu mai este atât de problematică în ultimul timp. Înclin să cred că s-a mai normalizat problema. Eu fac tot ce ține de mine: igiena zilnică, folosirea zilnică a unui antiperspirant și să păstrez zona cât mai uscată.

Aceste antiperspirante promit să protejeze timp de 96h. Știu că au mai existat discuții și vreau să punctez acest mic detaliu legat de această oră. Produsul protejează fără a fi reaplicat, dar asta nu înseamnă că trebuie ignorată igiena. Adică nimeni nu ar trebui să stea 96 h în așteptarea dușului pentru că nu așa se face testarea. Eu nu vă mint, îl aplic de obicei în prima parte a zilei, eventual după duș sau dacă urmează să ies undeva reaplic pentru un plus de siguranță.

Mirosul este unul fresh, plăcut, potrivit pentru o purtare îndelungată. Mie chiar mi-a plăcut mult mirosul și nu mi-a creat niciun disconfort. Consider că m-a protejat foarte bine și chiar l-aș recomanda. Noua gamă promite să fie de 3 ori mai eficient ca varianta clasică.

Stick Rexona – Maximum protect

În perioada facultății foloseam doar stick și asta pentru că-mi dădea impresia că mă protejează mult mai bine. M-am bucurat să descopăr această variantă de stick de la Rexona pentru că mi-a trezit anumite amintiri. Acesta are un sistem puțin diferit de aplicare. Nu știu dacă nu am mai folosit eu varianta stick de foarte mult timp sau acest produs are un nouă metodă de aplicare.

Ideea este că trebuie să învârți de rotița din partea de jos pentru ca baza solidă să se apropie de partea de sus. În momentul în care acesta se ridică am impresia că trece de găurelele lăsate și parcă produsul se răzuie ușor. Mie impresia asta mi-a lăsat-o. Nu este nimic rău doar că se aplică diferit. Produsul nu se risipește și se aplică puțin câte puțin așa că nu vă faceți griji.

Un aspect pe care vreau să-l punctez este faptul că nu are nici urmă de pudră albă și asta mă bucură maxim. Urăsc deodorantele cu pudră albă care lasă urme prin casă sau din cauza căruia risc să mă murdăresc pe haine.

Produse antiperspirante de la bărbați Rexona

Întâi de toate am încercat eu mirosul deodorantului pentru că vroiam să-mi formez eu o părere. Mirosul nu este acela puternic și foarte masculin cu care orice femeie este obișnuită. Este un miros finuț, plăcut, cu ușoare tente masculine, dar care duce mai mult în zona fresh. Nu știu dacă am făcut cea mai bună descriere, dar eu zic că este un produs interesant. Acesta este din aceeași gamă care promite să fie de 3 ori mai puternic/eficient decât varianta basic.

Varianta stick vine într-un ambalaj identic cu cel al celui de damă. Chiar și modul în care produsul se aplică este la fel. Consider că sunt produse eficiente care fac o diferență notabilă chiar și în rândul persoanelor care au o transpirație abundentă.

Voi folosiți produse Rexona? Ați încercat produsele din gama cea nouă?

You may also like

21 de comentarii

  1. Foarte bune produsele rexona… Noi suntem foarte mulțumiți de ele… Trebuie sa încercam și noua gama… Nu am văzut-o încă în magazine

  2. Cred ca o singura data am folosit un deodorant de la Rexona, dar nu mi-a placut atunci din pacate si nu am incercat altceva…poate o sa le dau o sansa acestora noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.