Detergent special pentru bebeluși de la Lovela

Bebelușii au pielea extrem de fină și de sensibilă. În primele zile de viață este de preferat să folosim produse blânde care să nu favorizeze apariția diverselor alergii sau sensibilități. În ceea ce privește produsele folosite la baie am ales să folosesc dermatocosmetice, dar în ceea ce privește detergentul folosit am optat, printre altele, la Lovela. Lovela este un detergent special pentru copii, inclus pentru bebelușii abia născuți.

Produsele Lovela Baby

La vârste mici, detergentul de rufe este responsabil pentru multe alergii cutanate și iritații la nivelul pielii. Pentru curățarea rufelor celor mici este indicat să alegem produse special create pentru pielea lor sensibilă. În felul ăsta riscul apariția unor noi iritații. Cel puțin, excludem din start această problemă.

Produsele Lovela Baby au apărut din grija pentru siguranța bebelușilor și a nou-născuților, fiind o soluție sigură pentru spălarea hăinuțelor. Acestea sunt hipoalergenice și testate dermatologic, fiind recomandate și de Societatea Română de Pediatrie. Detergentul Lovela Baby nu conține înălbitori și poate fi folosit încă de la prima zi de viață.

Formula produselor Lovela Baby este lipsită de enzime, coloranți artificiali sau alergeni, fiind potrivite chiar și pentru adulții cu alergii sau dermatite atopice.

Experiența mea cu produsele Lovela Baby

Detergentul este foarte blând și curăță bine fără să agreseze hăinuțele. Are o textură lăptoasă, lichidă, fără miros. Detergentul are 1,45 litri și ajunge destul de mult timp. Eu am două fete: de 1 an și jumătate și de 7 ani și le spăl hainele împreună. Trebuie să recunosc că am avut noroc ca ele să nu aibă nicio problemă legată de detergenții folosiți și totuși încerc să folosesc produse blânde pentru a le proteja cât mai mult posibil.

Balsamul Lovela Baby nu are niciun miros. Una dintre principalele caracteristici ale acestuia este faptul că el catifelează foarte bine țesăturile. Acesta are 2 litri și îl voi folosi pentru o lungă perioadă de timp. Nu folosesc foarte mult balsam pe hainele fetelor. Prefer să pun foarte puțin produs din același considerent pentru care prefer să folosesc produse prietenoase pentru copii.

Voi ce produse pentru spălarea rufelor folosiți? Apelați la produse speciale sau nu are importanță?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse ,dar te cred că sunt bune.Eu nu folosesc produse speciale pentru hainele fetelor ,tot cu aceleași produse cu care le spăl și pe ale mele .

  2. Sincer nu am folosit niciodată detergent special pt bebeluși, dr pediatru mi-a recomandat sa nu folosesc detergent special,doar sa ii spăl hainele separat și sa nu folosesc balsam de rufe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.