Despre produsele Mami Și Bebe de la Fares

Există multe lucruri bune și frumoase , iar maternitatea este unul dintre ele. Mă bucur să văd că există produse 100% naturale, fără niciun fel de arome adăugate, coloranți sau aditivi. Produsele Mami și Bebe sunt special create pentru perioada de sarcină,, proaspete mămici, îngrijirea sugarilor și a copiilor de vârstă mică.

Recunosc că eu nu știam foarte multe despre gama Mami Și BEBE care este de la Fares. Am cumpărat și știam despre ceaiul pentru stimularea lactației, dar chiar nu știam faptul că au o gamă atât de diversificată. M-am bucurat să o descopăr și vreau să vă spun și vouă despre câteva produse care pot fi găsite în portofoliul celor de la Fares.

Ceai pentru stimularea lactației Fares

Ceaiul acesta este recomandat în timpul sarcinii sau pe perioada alăptării. Eu l-am băut după ce am născut și a funcționat. L-am mai consumat și cu alte ocazii atunci când am considerat că aveam nevoie. Este bun la gust și gustul este unul bun. Am preferat să-l beau îndulcit pentru un gust mai bun. Chiar îl recomand tinerelor mămici pentru că poate ajuta în stimularea lactației și în consumul unei cantități cât mai mare de lichide.

Fares Mami și Bebe Biosept – capsule

Aceste capsule pot fi alternativa naturală pentru infecții respiratorii, digestive și uro-genitale în perioada de sarcină și alăptare. Ele sunt recomandate pentru infecţii şi inflamaţii respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită), infecţii digestive (enterite, enterocolite), infecţii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, anexite).

Soluție Babycalm mai și Bebe

Babycalm ar putea fi o alternativă naturală pentru a scăpa de colicii bebelușilor. Eu m-am lovit de această problemă și trebuie să recunosc că la acel moment am încercat toate variantele disponibile din farmacii. Asta vă recomand și vouă. Nu pot să spun că acest produs este minune și că va da rezultate cu siguranță, dar îl puteți încerca. L-aș recomanda din prisma faptului că este un produs natural. Eficiența lui poate fi diferită de la un copil la altul.

Capsule stimularea lactației Mami și Bebe

Am trecut și eu printr-un șoc atunci când am considerat că lactația dispăruse la doar 6 luni de alăptare. Nu pot să vă explic în cuvinte ce panică mă luase de parcă îmi fugea pământul de sub picioare. În acea perioadă eu am alternat capsulele de stimulare a lactației cu ceaiul și chiar a dat rezultate. Eu am luat pastilele pentru câteva zile și totul a revenit la normal.

Sirop bebe Biosept Fares

Siropul Bebe Biosept A19 este creat pentru sugari, având un efect antiviral sigur, dublat de o acțiune blândă. El ajută la eliminarea microorganismelor cu potențial patogen, susține imunitatea naturală a organismului, reduce iritația mucoaselor tractului respirator și fluidizarea, colectarea și eliminarea secreției bronșice și reglează temperatura corpului. Acesta are efect antibacterian, antiviral, antifebril, antiinflamator, imunostimulent și expectorant. Este recomandat în stări febrile, răceala, gripă, amigdalită, faringită, bronșită, cistite.

Am folosit Biosept în formulă de capsule pentru fetița mea cea mare în ultima răceală pe care a avut-o. Acest sirop nu am apucat să-l încerc încă, dar cu siguranță voi apela la el la prima răceală a bebelușei mele.

Voi ați încercat vreunul din aceste produse? Cunoașteți această gamă de produse de la Fares? Aș fi curioasă să-mi spuneți și voi experiența voastră cu acestea

You may also like

20 de comentarii

  1. Este prima data când aud de aceasta Gama Mami și Bebe,am sa țin minte și o sa le achiziționez și eu cand o sa am bebe.

  2. De gama mami și bebe nu am auzit… Insa bioseptul sirop nu lipsește din casa… Îl ajuta pe cel mic în timpul răcelii… Suntem mari consumatori de Fares

  3. Cumnata mea inca foloseste ceaiul pentru lactatie de la ei, eu folosesc ceaiurile traditionale de la Fares si am mai luat ceai de tuse pentru cei mici cu gust de fructe parca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.