Cea mai frumoasă geacă neagră cu blăniță perfectă pentru iarnă

Încă un pas și primăvara își intră în drepturi. Cu doar câteva grade în termometre, dar cu un soare mare și cu raze puternice, parcă te îndeamnă să ieși din casă și să te bucuri de această vreme minunată. Asta am făcut și eu astăzi când mi-am făcut curaj să îmbrac haine noi pe care vroiam să le scot în evidență.

sammydress-geaca-minGeacă neagră – link

Cu bombănit și făcut mărunt pe sub buze, a hotărât scumpul meu soț să-mi facă câteva poze. Nu cred că a durat mai mult de 10 minute. Cu toate astea am avut impresia că a trecut o veșnicie. Este un întreg ritual ca să pot să-mi fac câteva poze și la cât de mult îmi place să pozez, ar fi fost perfect să mă pot poza singură.

Geacă neagră cu blăniță și glugă

Astăzi vreau să vă arăt o geacă care poate vi se pare cunoscută și vă explic exact despre ce este vorba. Acum câteva luni, mai exact pe la începutul iernii, mi-am luat o geacă crem de la care nu aveam mari așteptări. Se pare că atunci când am așteptări puține sunt mult mai surprinsă decât m-aș fi așteptat. Geaca crem o găsiți aici.

geaca-sammydress-minAceastă geacă neagră este identică cu cea crem de care vă povesteam mai devreme doar că am schimbat culoarea. Este o geacă ușor asimetrică și deosebită față de orice alt model văzut în magazine. Țin să menționez că geaca crem a fost preferata mea iarna asta și de cele mai multe ori am preferat să o îmbrac. Este cu o palmă sub fund ceea ce mă face să mă simt protejată de vânt și de zăpadă și este chiar călduroasă. Știam exact la ce să mă aștept așa că am mers la fix cu această geacă.

geaca-cu-gluga-minMărimea aleasă în cazul ambelor geci este XL chiar dacă eu în mod normal port un M. Site-urile chinezești au alte mărimi și asta nu trebuie să vă sperie. Ca să vedeți exact ce mărime vi se potrivește trebuie să vedeți ce dimensiuni aveți și în funcție de asta să vedeți la ce mărime se încadrează dimensiunile voastre. În felul ăsta nu prea dați greș.

Ce fac eu cu o geacă groasă la începutul primăverii?

Geaca am primit-o săptămâna trecută și cum vremea rece este pe ducă, nu cred că voi mai avea ocazia să o port. Cu toate astea mă bucur că am reușit să îi fac câteva poze și să o pun frumos la păstrare pentru că pe la sfârșitul toamnei voi avea nevoie de ea.

geaca-neagra-sammydress-minMă bucur mult că am găsit mărimea mea și pe negru și cred că nu mai este nevoie să vă spun că îmi place și că le voi purta cu drag în perioada rece! Cu toate astea aș vrea să-mi spuneți și părerea voastră!

Ce părere aveți despre modelul acestei geci?

You may also like

22 de comentarii

  1. Gecile de iarna, zic eu, trebuie să aibă glugă și blaniță. Mi se pare o geaca tare sexy, finuta si eleganta!
    Dar nu iti spun cum visez eu la gecile de piele si la sacourile de primăvară.

  2. am sieu o geaca asemantoare doar ca am dat dublu pe ea, vad ca pe sit are pret buncu toate acestea imi este frica ca nu nimeresc marimea care trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.