Accesorii pentru bărbați de la Helloice

Bărbații nu pun atât de mult accent pe detalii sau mai bine zis, nu toți pun accent pe detalii. Sunt mai multe tipuri de bărbați. Unii am impresia că se îngrijesc excesiv, alții nu dau o importanță foarte mare detaliilor, iar cea de-a treia categorie pune accent pe fiecare piesă vestimentară și la accesorizarea acestora. Important este ca totul să se combine frumos și să arate bine.

Accesorii pentru bărbați

Am început să am o slăbiciune pentru diversele tipuri de coliere și, interesant este, că îmi plac și lanțurile pentru bărbați. Mi se pare că dau o notă aparte de masculinitate. Eu am văzut genul ăsta de accesorii pe Helloice. Toate aceste accesorii sunt din metale prețioase. De exemplu, cel de mai sus este din aur alb. Accesoriile dintr-un astfel de material au o valoare mult mai mare și în felul ăsta și persoana care-l poartă prinde o mai mare încredere în sine.

Helloice are foarte multe modele de lanțuri bărbătești care se pot găsi în categoria cuban link. Marea majoritate a modelelor din această categorie sunt masive și sunt pentru o anumită tipologie de bărbați. Sunt potrivite pentru adolescenți, dar și pentru persoanele tinere care vor să se afirme.

Pandantiv aur negru

Bărbații care nu sunt chiar atât de îndrăzneți pot purta lanțuri simple, mai clasice care să nu fie atât de evidente. În schimb, pot opta pentru pandantive care să le scoată în evidență anumite hobby-uri, plăceri, distracții. De exemplu, în imaginea de mai sus este un submarin din aur negru care arată foarte frumos. În plus, acest pandantiv poate fi personalizat cu un nume. Pandantivul poate fi cadoul perfect pentru o persoană de sex masculin. Acesta este doar unul dintre modelele pe care le-am găsit în categoria mens pedants, dar pe site sunt mult mai multe modele care sunt foarte frumoase.

Lanț bărbătesc din aur alb

Lanțurile la baza gâtului pot arăta foarte frumos în combinație cu o ținută casual. Ele trebuiesc lăsate la vedere pentru că nu arată deloc bine pe sub cămașă. Pentru persoanele care obișnuiesc să poarte mereu accesorii și să nu fie nevoite să le schimbe în funcție de schimbe sau să le scoată dacă nu se potrivesc unei ținute. În categoria rappers chains se găsesc genul ăsta de accesorii care după părerea mea sunt mult mai purtabile decât cele prezentate până acum.

Vouă vă plac accesoriile de acest gen? Care model este preferatul vostru?

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.