Ținute comode la început de toamnă

În ultimul timp am avut câteva ieri doar că mi-am făcut destul de puține poze. Trebuie să recunosc că mi-ar fi plăcut să mă pot poza la fiecare ieșire ca să vă arăt ce port doar că nu este posibil. Sunt momente în care mereu plec pe fugă, nu mă pregătesc foarte mult și sunt cât se poate de naturală.

Compleu gri de la Femmeluxe
Grey Loungewear

Anul trecut mi-am luat foarte multe compleuri de genul. Dacă nu mă înșel am toate modelele pe care le-au avut pe site. Ca idee, acesta este în topul preferințelor mele. Am o plăcere pentru culoarea gri și mi se pare că se așează frumos, materialul este de foarte bună calitate, nu este transparent deloc și este la modă. Eu am purtat genul ăsta de compleuri atât cu adidași, cât și cu sandale. Foarte versatile costumele astea și sunt potrivite pentru ieșirile mele cu copiii și nu numai.

Eu am mai purtat acest compleu ( Co-Ord Sets ) și când am fost la terapiile mele Eximia – de remodelare corporală. Am optat pentru el pentru că este ușor de dat jos, este frumos și mă simt și eu bine în el.

Vestă alb cu negru –
Milkmaid Top

Vesta asta mi-am dorit-o tare mult. Singura combinație în care mă văd purtând-o este doar cu cămașă albă, blugi și bocanci. Nu știu de ce, dar ador combinația. Eu am purtat-o exact așa în weekend când am ieșit în oraș cu prietenii. Vesta să știți că are un material plin și aș putea să spun că este grosuță. Aș putea să spun că ține cald la șale, dar fiecare face cum crede. Eu sunt mulțumită de alegere. Cred că aceasta este singura poza pe care o am cu acest outfit.

Hanorac over sized Femmeluxe

Am tot fost în ultimul timp la niște ședințe de remodelare corporală și, acum că îmi admir pozele, observ că apelez destul de des la hainele luate de pe Femmeluxe. Hanoracul ăsta este de tip over sized. Este lărguț, are și glugă și ușor vătuit pe interior. Îmi place că este călduros și numai bun pentru zilele astea capricioase.

Nu am foarte multe să vă spun legat de această piesă vestimentară. Eu am început să întind mâna tot mai des după haine ceva mai largi. Asta după ce am avut o perioadă în care purtam cele mai mulate lucruri. Este o schimbare destul de mare și mă gândesc că asta se datorează și burticii care nu este tocmai lucrată.

Îmi este dor de o nouă comandă Femmeluxe și cred că n-am mai plasat una de prin vară Am tot văzut niște sacouri over sized foarte simpatice așa că mai mult pentru ele aș vrea să plasez o comandă nouă, dar vă țin la curent despre acest aspect.

You may also like

17 comentarii

  1. Toate sunt superbeee !!! Compleul gri îmi place mult și chiar culoarea se află printre preferatele mele ! Și hanoracul este foarte draguț,la fel și vesta este foarte faină .Să te bucuri de ele draga mea și să le porți cu plăcere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.