Tratament anti căderea părului de la Yves Rocher

Yves Rocher are niște produse cât se poate de eficiente și a venit momentul să încerc un tratament complet pentru păr. Până acum am mai folosit șampoane, balsamuri de păr, seruri de strășucire, etc. Dar niciodată nu am încercat un tratament complet de păr în care să fie inclusă întreaga gamă. De data aceasta am încercat șampon stimulator împotriva căderii părului, balsam fortifiant împotriva căderii părului și cură intensivă împotriva căderii părului.

Șampon stimulator împotriva căderii părului

Șamponul este foarte eficient și îmi place mult cum îmi lasă părul. Curăță bine și este nevoie de o cantitate medie de produs. Asta depinde, evident, de lungimea părului. Este un șampon dens, care nu curge foarte ușor și în felul ăsta nu riscăm să facem risipă de produs. Acesta are un procent mare de ingrediente naturale 98%!

Acest șampon curăță cu delicatețe, fortifică și încetinește mecanismul cde cădere a părului. Părerea mea vis a vis de acest produs este una foarte bună. Îmi place gradul de spumare a produsului, dar și faptul că îmi lasă un păr frumos și hidratat. Pentru ca rezultatele să fie cele dorite este nevoie de o cură de aproape 3 luni. Asta intenționez și eu să fac pentru că după naștere mi-a căzut foarte mult părul și am nevoie de regenerare.

În afară de calitatea produsului care este indiscutabilă, Yver Rocher folosește o formulă biodegradabilă, iar ambalajul este realizat din plastic 100% reciclat.

Balsam fortifiant împotriva căderii părului

Balsamul are rolul de a descurca părul cu lejeritate și de a-l fortifica. Trebuie să recunosc că face o treabă foarte bună. Completează foarte bine ritualul de curățare a părului, plus că eu mi-am făcut un obicei în a folosi balsam. Știu că nu vă spun nimic nou, dar un aspect important este modul de aplicare. Evitați scalpul atunci când folosiți balsam din simplul motiv că părul se îngrașă mai repede. Balsamul se aplică mai mult pe vârfuri sau de la jumătatea părului spre vârfuri. Mulți ani am făcut greșeala asta.

Cură intensivă împotriva căderii părului

Această Cură intensivă îmbogățită cu extract de Lupin alb, acționează asupra celor 3 cauze ale căderii părului:
1. Înmulțește numărul de fire de păr în fază de creștere.
2. Sporește creșterea părului.
3. Încetinește mecanismul de cădere a părului.

Această gamă conține părului extractul de Agave care are un rol foarte important în ceea ce privește scalpul. Acest ingredient activ, inedit în cosmetică, dublează microcirculația de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos.

Cura este compusă din 4 fiole. Dintr-o fiolă putem aplica de 4 ori. Fiecare fiolă este gradată și după ce o desfacem picurăm pe scalp și masăm. În același timp verificăm ca soluția folosită să fie folosită până la gradație. În mod normal aceasta se folosește o dată la 2 zile pe părul ud. Eu nu-mi spăl părul chiar atât de des așa că eu am hotărât să le folosesc o dată la 3 zile. În mod normal cura este de 3 luni doar că eu mi-am cumpărat până acum 2 cutii, aferente primelor 2 luni de tratament. Sunt foarte încrezătoare în rezultate așa că folosesc cu interes produsele.

Voi aveți probleme cu căderea părului? Cum le tratați? Ce părere aveți despre această gamă Yves Rocher anti căderea părului?

You may also like

14 comentarii

  1. Eu cred că o să dea rezultate bune ,îmi plac în general produsele de la Yves Rocher și am ramas plăcut surprinsă de tot ce am incercat de la ei .

  2. Miros asa fain produsele acestea! Din fericire nu am probleme mari cu caderea parului acum, dar se simte diferenta cand ma stresez. Folosesc si eu fiolele.

  3. Am o perioada si anume de cand mi am scurtat parul ca nu mai imi cade asa mult, si nu folosesc nimic anume pentru cadere dar conteaza f mult am vazut si lungimea, din propria experienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.