Ce produse cu acid glicolic am folosit eu de la Glycon

Acizii din produsele cosmetice sunt prezenți de o bună perioadă de timp doar că eu i-am cam ocolit din diverse motive. Pe de-o parte îmi era teamă cum se vor comporta pe tenul meu și pe de altă parte îmi era teamă să nu fac mai mult rău decât bine. Temerile acestea s-au dovedit nefondate în timp. Din acest motiv am început să folosesc produse de la Glycon care au ca principal ingredient acidul glicolic.

Despre Glycon

Glycon s-a înființat cu ajutorul prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea – un chirurg estetician recunoscut internațional. În urma numeroaselor testări și studii, a realizat produsele profesionale GLYCON cu acid glicolic, cu o formulă unică, inovatoare – perfect echilibrată.

Acidul glicolic este componenta principală a cremelor din gama Glycon. Aceasta este o substanță activă naturală, un Alfa Hidroxi Acid (AHA – familie de ingrediente naturale), derivat din trestia de zahăr. În comparație cu ceilalți acizi AHA, acidul glicolic are cea mai mică moleculă activă asigurând astfel o penetrabilitate cutanată maximă, cu cele mai bune efecte cosmetice de întinerire, vindecare și regenerare a pielii.

Crema antirid pentru zi și noapte – efect de peeling chimic blând

O dată cu apariția primelor riduri trebuie să folosim produse specifice vârstei. Deși specialiștii recomandă folosirea produselor cu ceva timp înaintea apariției acestora. Crema antirid Glycon este potrivită pentru toate tipurile de ten și poate fi folosită atât ziua, cât și pentru noapte. Textura acesteia este foarte lejeră și cred că asta m-a cucerit la ea în primă fază. Intră repede în piele și nu lasă nicio peliculă grasă la suprafață.

Am fost ușor reticentă în momentul în care am citit pe ambalaj că aceasta are un efect de peeling chimic. În realitate nu sunt schimbări decât în bine. Pielea mea arată mult mai fresh, mai netedă și hidratată. Eu cred că este o alegere bună. Este foarte potrivită persoanelor care preferă să investească într-o singură cremă pentru orice moment al zilei. De altfel, este o bază excelentă de machiaj și machiajul se comportă foarte bine

Cremă cu SPF 50

O dată cu apariția petelor pigmentare pe tenul meu am început să fiu tot mai atentă la produsele cu protecție solară. Crema aceasta cu SPF 50 de la Glycon este în topul preferințelor mele. Pe de-o parte îmi place mult că are protecție UVA și UVB ceea ce este foarte important. Un alt aspect care îl urmăresc la o astfel de cremă este faptul că intră rapid în piele fără a lăsa un filtru alb. Îmi place mult de tot cum se comportă pe ten. Chiar îmi lasă tenul foarte neted și am ajuns s-o iubesc. O folosesc de aproape 2 săptămâni și tenul meu o acceptă cu mare drag.

Nu pot să nu pun accentul și pe ambalaj. Iubesc modul acesta de dozare a produsului. Nu este nevoie să ating produsul și nici nu intră în contact cu aerul ceea ce face ca eu să folosesc crema până la ultima picătură. Are o cantitate generoasă, de 50 ml, dar și termenul de valabilitate este generos. Poate fi folosită timp de 12 luni de la deschidere.

Lapte demachiant Glycon

Acest demachiant este unul blând cu tenul și curăță cu ușurință machiajul. Eu îl folosesc împreună cu dischetele demachiante și cantitatea de produs folosită diferă în funcție de cât machiaj am pe față. Îmi place că nu-mi creează niciun disconfort și nu mă ustură ochii de la el. Cam la acest aspect se rezumă acceptarea unui produs.

Voi folosiți produse cu protecție solară în perioada asta? Ați folosit ceva de la Glycon până acum?

You may also like

12 comentarii

    1. Folosesc produse cu SPF ,dar de la Glycon nu am încercat ,cred că sunt faine .Să le folosești cu mare drag !

  1. Nu cred ca am folosit o crema cu GLYCON, sau poate si nu stiu , o sa tin minte si o sa caut in crema sa aiba asa ceva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.