Cel mai bun produs pentru regenerarea părului

Părul este foarte important pentru mine și încerc să-i ofer cea mai bună îngrijire. Cred că este pe picior de egalitate cu tenul pentru că și pe el îl îngrijesc cât pot eu de bine. În rest mai trag chiulul și nu sunt atât de atentă. Dacă părul meu stă rău, atunci și eu am o stare tare nasoală.

O dată cu descoperirea plăcii de păr, am început să o folosesc excesiv. După fiecare spălare îmi uscam părul și apoi aplicam un ser de protecție pentru căldură și apoi aveam un păr frumos, lucios și perfect întins. Acest lucru plus vopsitul periodic l-a făcut ușor n-ai tern și a început să-mi cadă. Degeaba am folosit diverse produse care să mă ajute să stopez acest fenomen de cădere a părului. N-amgăsit nimic suficient de eficient.

Experiența mea cu Loțiunea cu petroleum de la Gerovital

nu pot să mint! Aveam câteva detalii despre acest produs precum că este un produs excelent doar că eu nu-l încercase. I-am oferit un mare credit și așteptările erau mari de la acest produs.

Recipientul este din sticlă și cu un capac de plastic. Loțiunea are un miros puternic, dar nu foarte deranjant. Am auzit persoane care nu tolerează mirosul de petroleum. Pentru mine a fost ok și chiar dacă acesta a persistat până m-am spălat, nu a fost nici o problemă.

Aplicarea am făcut-o cu o dischetă demachiantă. Am pus produs pe dischetă și am tamponat scalpul cu acea dischetă. Mi-am făcut diverse cărări în cam pentru a putea să dau cam peste tot cu soluție și apoi am așteptat. Partea nasoală este că trebuie să stai așa cam 3-4 ore ca produsul să poată acționa. Este o perioadă puțin cam lungă și uneori nu ai suficient de mult timp pentru asta. Am mai aplicat soluția seara și dimineața m-am soălat. Dacă trebuie să mă pregătesc dimineața asta înseamnă să mă spăl,să mă usuc și să îl aranjez un pic adică minim o oră.

După primele 3 aplicări am văzut deasupra frunții mici fire de păr. Chiar mi s-a părul că a acționat foarte repede. La un moment dat aveam suficiente fire de păr în dreptul frunții de puteam să-mi fac și un breton micuț.

Se recomandă a fi folosit de 1-2 ori pe săptămână timp de 3-4 luni. Cred că mi-a ajuns această sticlă de 100 ml aproape 3 luni. Îl recomand cu căldură. Prețul acesteia este foarte accesibil și poate fi găsit onloine aici sau în diverse magazine de cosmetice sau hypermarketuri.

Vă tentează acest produs de regenerare a părului? Îmi puteți revindea un produs bun anticăderea părului?

You may also like

26 de comentarii

  1. E grozav, cu siguranta il voi încerca. Stiu ca e normal sa cada parul dar totusi acum mi se pare ca e Putin exagerat…

  2. Stii ca eu sunt fan produse Gerovital, dar cu tratamentul asta eu chiar nu m-am impacat. Nu stiu nici eu de ce. Am vazut ca in general se bucura de un feedback pozitiv si mi-e ciuda ca nu a avut efectul dorit si la mine.

  3. Am citit lucruri bune despre acest produs, cumva imi aduc aminte de copilarie+petrol pentru indesirea parului dar cu siguranta acesta miroase mai bine

  4. Din fericire am un par sanatos, dar nu-l agresez chimic decat cu sampon si balsam, din cand in cand. Da, ma vopsesc si il fac permament, dar asta o data pe an, iar vopsitul la 2-3 luni sau mai rar. Fara alte chimicale care, consider eu, ca nu fac bine, ci doar ne scot banii din buzunar si au un efect superficial, in realitate cauzeaza neplaceri care duc la alte cheltuieli, pe alte produse si tot asa, un cerc vicios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.