Ce produse Vichy mi-au atras atenția pe Notino

Pasiunea pentru cosmetice a venit acum foarte mult timp în urmă. Problema este că acum 10 ani nu știam că pot folosi diverse produse în funcție de problemele tenului meu și le foloseam mai mult după ureche. Posibil că și gradul de informare nu era atât de bun ca acum. Nevoile au crescut și dorința mea de a avea un ten, un păr și o piele impecabilă își spun cuvântul. Pentru asta încerc să folosesc cele mai bune produse cum sunt cele de la Vichy.

Vichy este un brand de top cu rezultate vizibile

Vichy nu mai are nevoie de reclamă pentru că este un brand foarte cunoscut și apreciat. Important este să apuci să folosești un produs ca să poți realiza că promisiunile nu sunt făcute doar pe etichetă. Eu am apucat să folosesc câteva produse de la acest brand.

vichy

În primul rând șampoanele sunt senzaționale. Nu am auzit pe nimeni care să le fi folosit și să nu fi văzut rezultate. Dercos împotriva mătreții și Dercos împotriva căderii părului sunt cele 2 produse de îngrijire a părului pe care le folosesc eu împreună cu soțul meu și de pe urma căruia se văd rezultate. Rezultatul se vede după a treisa sau a patra spălare, dar apare!

Dermablend este o gamă foarte apreciată pentru faptul că are un fond de ten cu acoperire bună care rezistă bine în timp, dar și un corector și o pudră fixatoare.

Nu mai vorbesc de cremele care sunt pe site. În funcție de tipul de piele se poate alege gama potrivită. Idealia este crema care mie mi se potrivește mănușă. Pentru tenul meu mixt aceasta este genială.

Ce produse îmi doresc să mai încerc de la Vichy

Lista este lungă, recunosc, doar că încerc să mă rezum la doar câteva produse care mi-ar fi absolut necesare în perioada următoare.

Vichy mineral 89 notino

Mineral Booster de la Vichy ar putea înlocui cu succes orice alt ser de față. Promite să hidtrateze și să tonifice pielea și în același timp să facă tenul mult mai luminos. Liniile fine și ridurile sunt ușor netezite și vor arăta mult mai bine. Mai exact, este exact ceea ce-mi doresc eu.

Normaderm Hyaluspot de la Vichy este o cremă de doar 15 ml care promite să lupte cu petele de pe față. Am și eu câteva pete pe ten care nu-mi dau pace și, îmi place să cred, că voi scăpa de ele. Încerc tot felul de produse și îmi pun speranțe mari în acesta. Rezultatul rămâne de văzut. Acesta se află în comanda mea pe Notino care este în drum spre mine.

Slow Age de la Vichy este o cremă care încetinește procesul de îmbătrânire a tenului și oferă toate ingredientele de care tenul are nevoie pentru a arăta fresh cât mai mult timp. Un mare plus al acestei creme este chiar SPF 30 care ar trebui să fie de nelipsit din această perioadă. Soarele nu mai este prietenul nostru și trebuie să folosim produse cu factor de protecție. Acest produs ar putea reprezenta baza perfectă pentru fixarea machiajului nostru.

Vă plac produsele Vichy? Ce produse v-au impresionat plăcut sau vă doriți să încercați?

You may also like

12 comentarii

  1. Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa folosesti aceste produse! Am auzit numai lucruri bune despre ele! Eu folosesc fondul de ten de la ei si imi place foarte mult!

  2. Vichy Mineral 89 este si pe lista mea de dorinte, dar astept o oferta mai buna pentru ca stiu sigur ca va veni Samponul anti matreata a dat rezutate foarte bune si la mine, mult mai bune decat atoderm de la Bioderma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.