Spălatul hainelor devine o joacă cu Sano Maxima

Mașina de spălat este una din cele mai mari invenții. Nici nu vreau să-mi închipui cât timp am câștigat spălând hainele la mașină. Acum 3 ani, când mi-am schimbat mașina de spălat, am avut câteva cerințe de la ea și mai exact să aibă cicluri diverse de spălare, să încapă o cantitate mare de haine și să intre exact în locul special destinat acesteia.

Eficiența produselor Sano Maxima

În urmă cu aproape un an am descoperit noua gamă Sano Maxima. Cunoscând brandul, am fost extrem de curioasă să încerc și produsele de curățare așa că le-am pus imediat la treabă. Inițial am luat contact cu detergentul lichid care m-a surprins plăcut și chiar m-a impresionat. Își face treaba foarte bine și mi se pare că combină perfect curățarea perfectă cu mirosul intens.

Detergentul are o etichetă extrem de utilă care explică exact modul de dozare a produsului în momentul în care vrem să băgăm la spălat. Pentru rufe murdare se recomandă o cantitate mai mare de produs, dar se ține cont și de capacitatea mașinii de spălat. Nu este elocventă cantitatea folosită de mine așa că este recomandat să verificați eticheta produsului pentru a avea rezultatele dorite.

Balsam de rufe concentrat Sano Maxima

Folosesc balsam de rufe la toate rufele. Singurele rufe la care nu folosesc balsam sunt prosoapele și asta pentru că am citit că nu ar fi tocmai bine. În rest, absolut orice spălare este completată și de balsam de rufe.

Nu vă pot minți și să vă spun că mereu folosesc balsamul celor de la Sano Maxima, dar îl prefer. De cele mai multe ori când mă duc la cumpărături îl caut pe el. În eventualitatea în care acesta lipsește mă orientez către un alt produs. Așa se explică și numărul mare de sticle de balsam pe care eu le-am găsit în jurul mașinii mele de spălat. Aveam impresia că tort din aceeași sticlă și când colo eu aveam 3 sticle aproape goale cu același miros.

Evident că v-ați dat seama că Soft Silk este mirosul meu preferat. Acest balsam are un miros plăcut, nu foarte puternic, ușor dulceag, dar parcă simt și un miros fresh …. acesta cred că reprezintă cea mai bună combinație. Dacă nu l-ați încercat o puteți face pentru că are un preț mai mult decât decent.

Voi ați încercat vreun produs din gama Sano Maxima? Care este preferatul vostru?

You may also like

23 de comentarii

  1. Am încercat multe produse de la Sano și toate mi-au plăcut ,curăță foarte bine și are și un miros frumos !

  2. F ok produsele , noi folosim gelul maxima baby pentru ambii copii f multumita de el ! Baietelul avea o alergie de care nu scspam , nu pot sa zic ca era cauza dero dar nu am mai avut prb cu pielea de cand am inceput sa folosesc acest produs plus cele de la bioderma pentru piele sensibila !

  3. Sa ști ca de mult tânjesc după un balsam de la ei…insa întotdeauna s-a ivit ceva și nu am mai apucat să-l iau… Sper sa reușesc pana la urmă mersi pentru recomandări… Chiar sunt niște produse bune

  4. Multumim frumos pentru recomandare si prezentarea frumoasa! Imi plac foarte mult aceste produse mai ales balsamul pentru rufe care miroase foarte frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.