Bunătăți pentru trup și suflet de la Dacia Plant

Dacia Plant este un brand 100% românesc despre care am auzit în nenumărate rânduri. Din păcate, nu am încercat nimic până acum și chiar m-am bucurat atunci când i-am regăsit pe lista de firme care au sponsorizat ultima întâlnire de bloggerițe Galați-Brăila.

Trebuie să recunosc că dintre toate produsele primite, acestea au fost primele încercate. Dulceața de fructe de pădure Bun de tot a ajuns într-un moment extrem de potrivit pentru că nu mai aveam nici un gem în casă. Este un produs cât se poate de natural ,fără zahăr adăugat și rețeta folosită este una autentică. În interior sunt și bucăți de fructe, ceea ce face această dulceață foarte bună și apetisantă.

Dropsurile Emocalm de la Dacia Plant conține lavandă și roiniță, valeriană și ulei esențial de portocal-dulce. Dropsurile sunt fără zahăr, îndulcite cu nectar de flori de cocos, ceea ce le oferă un gust plăcut. Datorită plantelor din compoziție acestea au un efect calmant în stările de neliniște, iritabilitate și stres. Poate fi un tratament perfect pentru anxietate sau atacuri de panică.                               

Eu le-am încercat și mi-au plăcut. Dacă aveți nevoie de un dulce natural care îți aduce un strop de liniște, merită încercate.

Creme Dacoderm

Crema de Tuia este una dintre cele mai apreciate creme și asta pentru că face minuni din mai multe puncte de vedere. În principiu este o cremă destinată pentru tenul sensibil și hidratează foarte bine. De fapt, ea poate fi folosită pe tot felul de probleme ale tenului dat fiind faptul că crema conține extract din frunze tinere ale arborelui Thuja occidentalis, în care se găsesc uleiuri volatile cu proprietăți terapeutice extraordinare.                        

Din cauza statului prelungit în picioare, lucrului îndelungat la birou, mersului pe tocuri sau a temperaturilor ridicate în timpul verii, picioarele devin obosite si grele. Crema pentru picioare obosite ar putea fi o alegere potrivită pentru persoanele care suferă din acest sens. Aceasta conține extractul de camfor și ardei iute din compoziție conferă relaxare picioarelor obosite, stimulează circulația venoasă, alungă durerea, iar pielea rămâne hidratată. Această cremă este foarte eficientă și îmi place mult că are o textură non-grasă, dar și faptul că are 92% ingrediente naturale active.

Apă de gură Biseptol

Apa de gură Biseptol vine ca o completare a igienei orale. Recunosc că o folosesc zilnic doar că de ani buni am același brand la care apelez. Varianta aceasta i-am dat-o soțului care s-a declarat încântat de rezultatele obținute și am observat că întinde frecvent mână după ea.

Aceasta are ca principale beneficii:

  • îndepărtează mirosuril neplăcut a gurii
  • împrospătează respirația
  • menținerea naturală și sănătoasă a cavității bucale
  • natural, din uleiuri esențiale (mentă și eucalipt)     
  • Conține ALBASTRU DE METILEN și ARGINT IONIC 

Astea au fost produsele primite care sunt de o calitate excepțională. Ca idee, am fost plăcut impresionată să văd că marea majoritate a produselor primite costă până în 20 lei. Chiar ieftine având în vedere ceea ce fac, ceea ce promis și faptul că sunt produse fără parfum, fără alcool, fără parabeni, etc. Dacă le găsiți în magazine eu vă sfătuiesc să le dați o șansă sau le puteți comanda pe toate acestea după site www.daciaplant.ro.

You may also like

14 comentarii

    1. Numai produse foarte bune .Să le folosești cu plăcere draga mea .Dulceața de fructe de pădure arată extraordinar de bine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.