O dorinta prea mare pentru a putea fi indeplinita

Sâmbătă am văzut emisiunea „Ce se întâmplă doctore” și am ascultat un interviu tare interesant și drăguț cu Ioana Dumitrache.  Eu îi urmăresc blogul de ceva vreme și așa ce m-am bucurat când am văzut-o la TV de parcă era o bună cunoștință de-a mea.

A vorbit despre epilarea cu IPL și mai exact despre acest gadget Philips Lumea. Ea a povestit din experiența ei cât este de bun și că își face foarte bine treaba. Am citit pe blogul ei articolul pe care l-a scris atunci când a intrat în posesia acestui aparat și justificarea pentru care a ales epilarea acasă și nu la salon. Cei drept la salon ajung mult prea rar și costurile mult prea ridicate mă determină să mă lipsesc. Găsiți aici articolul ei și motivația ei mult prea convingătoare.

Ioana a scris un articol la un an de la folosirea aparatului ceea ce mi se pare genial că poți afla părerea unei persoane care a folosit pe o perioadă mai lungă de timp acest aparat. Am citit numai lucruri bune și de această dată. Puteți citit aici cel de-al doilea articol.

Ce frumos ar fi ca epilatul să fie o poveste. Ar fi extraordinar să nu mai văd fire de păr crescute pe sub piele. Să poți purta fuste, rochii și pantaloni scurți ori de câte ori dorești și să nu mai fie nevoie să aștepți pentru a putea fi epilatorul …. ca să nu mai vorbesc de ceară.

De ce îmi place Philips Lumea? În primul rând rezultatele se văd foarte repede, începând cu a treia ședință. După ce termini ședințele necesare mai ai nevoie de de utilizare o dată la 6-8 săptămâni.  Nu are fir așa că poate fi folosit oriunde și oricând. Nu are consumabile. Aparatul îl poți folosi pe o perioadă lungă de timp fără a fi nevoie de o altă investiție.

Acum vine și partea proastă și necazul meu. Prețul este mult prea mare și mai exact 2.000 lei. Cred că am nevoie de un sponsor în cazul ăsta dar pentru început aștept să se ofere cineva. 🙂

Ce părere aveți despre acest aparat? Pare tentant? Sunteți pro sau contra epilare definitivă?
Follow me on         Instagram     /    Pinterest

You may also like

9 comentarii

    1. Nu este vorba ca sunt singura doar ca ma tine putin pe lic pretul. Pentru mine oare nu se poate face o Donație ceva?! 🙂 gen …. Ajutat-o pe Rokolla

    1. Asa ma gândeam si eu numai ca daca ii strâng foarte greu sper sa nu dispară aparatul dupa piața! :€

  1. Eu mi-am cumpara epilatorul in martie si am facut 5 sedinte. Parca doar acum incep rezultatele sa ma multumeasca. S-a rarit mult parul dar ma este…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.