Flori de săpun și aranjament personalizat cu licheni

Florile de săpun sunt foarte frumoase și elegante și de cele mai multe ori pot fi confundate cu florile naturale. Forma perfectă, culorile vesele și aranjamentul în sine poate reprezenta unul dintre cele mai frumoase cadouri oferite persoanei dragi.

Aranjament cu flori de săpun de la Amazing Flowers by Nicoleta

La întâlnirea de bloggerițe care a avut loc la sfârșitul lunii august am primit un aranjament tare drăguț de trandafiri. Mi s-a părut foarte elegant și foarte frumoase combinațiile de culori folosite. Totul a venit frumos ambalat și trebuie să recunosc că îmi plac mai mult florile în varianta asta din simplul motiv că mă pot bucura de ele pentru o perioadă lungă de timp. Nu prea sunt adepta buchetelor de flori pompoase care sunt foarte costisitoare și rezistă destul puțin timp.

Acest aranjament s-a păstrat la fel de viu și frumos și acum, la aproape o lună din momentul în care l-am primit. Îl păstrez cu drag într-un colțișor ales special și îl admir ori de câte ori dau cu ochii de el.

Tabloul cu licheni personalizat mi-a plăcut foarte mult. Se vede câtă muncă este la mijloc pentru că întregul tablou a fost făcut de la 0. Toate fetele au primit câte un astfel de tablou și chiar am fost încântate de surpriza aceasta

Nicoleta este foarte creativă și pe pagina ei de facebook găsiți tot felul de modele. M-a impresionat buchetul miresei făcut din flori de săpun, dar și diversele aranjamente care sunt combinații de flori, licheni și diverse accesorii care arată foarte frumos. Se vede talentul și spiritul ei artistic îndreptat spre frumos. Pentru astfel de modele este nevoie de foarte multă muncă, dar și de creație. Nu este ușor să vii de fiecare dată cu ceva nou!

Vouă vă plac aranjamentele de săpun? Preferați un buchet de flori naturale sau un buchet de flori de săpun?

You may also like

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.