Află cum poți surprinde o persoană cu ajutorul florilor

Florile sunt cel mai potrivit dar pe care îl putem primi de la cineva. În funcție de buchetul de flori pe care îl primim, de mesajul ce însoțește florile putem interpreta semnificația lor. Dacă vrei sa atragi atenția cuiva un buchet de flori online te poate ajuta să stârnești admirația. Iată cum poți face acest lucru.

Optează pentru un aranjament floral în formă de inimă

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a vizita florăriile alege să îi oferi flori online din buchete de trandafiri. Trandafirii sunt florile dragostei, așa că dacă alegi să oferi aceste flori nu poți da greș.

Alege sa ii trimiți flori acasă

Știu că îți place să îi oferi personal florile persoanei iubite, dar sigur sunt și momente în care nu poți face asta personal. Sau poți alege opțiunea de livrare flori online pentru ca surpriza să fie cu atât mai mare. Imaginează-ți cum ar fi ca persoana căreia îi este destinat buchetul de flori să primească la ușa casei sau la birou un aranjament floral deosebit.

Alege un buchet de flori personalizat

Te poți inspira din galeria foto a unei florării online și poți crea un buchet impresionant. Multe florării pun la dispoziția clienților flori ce poartă pe o petală numele persoanelor cărora le sunt destinate florile sau un mesaj scurt, dar de mare efect, cum ar fi Te iubesc.

Trandafirii criogenați – un nou trend

Oricine primește o floare își dorește să se bucure cât mai mult timp de frumusețea ei. Un trandafir criogenat sigur va fi foarte apreciat, iar persoanele care îl primesc se pot bucura de el foarte mult timp.

Oferă-i florile preferate

Oricine adoră să primească florile care îi plac. Trebuie să știi care sunt preferatele persoanei dragi în materie de flori pentru a nu face o gafă. Livrare flori București te ajută să oferi cele mai frumoase flori. O florarie online Bucuresti precum Maisondor.ro oferăflori pentru cele mai pretențioase așteptari.

Sparge tiparele

Alege să îi oferi cele mai inedite flori. Poți opta pentru o combinație de flori online care pot compune un buchet special. De asemenea, și aranjamentul în care sunt puse florile te poate ajuta să surprinzi.

Nu neglija culorile florilor

Roșul este culoarea iubirii, ideal ar fi să oferi flori în această nuanță pentru a transmite un mesaj de dragoste. Însă, trebuie să ții cont și de preferințele cromatice ale unei persoane. Florile sunt un dar pe care persoana iubită adoră să le primească. De aceea, trebuie să le alegem cu grijă.

Tu ce fel de flori îți dorești să primești?

You may also like

7 comentarii

  1. Personal, mi s-a acrit de trandafiri roșii. Pot primi orice culoare/orice floare îmi face plăcere orice. Dacă sunt evitați trandafirii roșii, e perfect :))
    Îmi place mult ideea de trandafiri în cutie chiar dacă costă mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.