Dulciuri delicioase și cea mai bună ciocolată de la Milka

Milka este în topul preferințelor mele atunci când vine vorba de ciocolată … și nu numai. Ei și-au extins atât de mult sortimentele încât au și biscuiți de tot felul, prăjiturele și bomboane dintre cele mai bine și delicioase. Evident că am și eu câteva dulciuri preferate, dar asta nu înseamnă că nu întind mâna după tot ce este nou la ei pentru că mereu încerc bunătăți.

Milka este cea mai bună ciocolată

Milka este în topul preferințelor mele și evident că afirmația făcută în titlu este din punctul meu de vedere. Ciocolata are un gust foarte fin și procentul de lapte o face să fie exact pe placul meu. Oricând vă pot arăta frigiderul meu să vedeți că acolo am diverse sortimente de Milka. Chiar este bună și o recomand cu drag și cu plăcere. Mă bucur să văd că în ultimul timp au scos tot felul de sortimente care mi se par geniale.

Noi sortimente de ciocolată Milka în ediție limitată

Milka Coffee&Cookie este în topul preferințelor mele. Textura acesteia este ușor crocantă și gustul este de capuccino sau cel puțin la asta mă duce pe mine cu gândul. Evident că această combinație este bună de tot. Ca să nu mai vorbesc că ea completează perfect cafeaua de dimineața și merge de minune pe marginea ceștii.

Milka popcorn, popping candy & caramel este o combinație foarte nemaiîntâlnită. Imediat cum guști o pătrățică de ciocolată simți gustul plăcut de caramel însoțit de bucățele micuțe de bomboane care, iar spre final parcă rămâi cu un ușor gust de popcorn. Nu știu dacă nu cumva gustul de popcorn l-am simțit și pentru că am fost influențată de etichetă.

Milka Apple pie style, spiced cokie & caramel este bună tare. Se simte gustul de măr, gustul crocant de prăjiturică, dar și de prăjitură … să spun așa. Mă duce cu gândul la o prăjitură cu mere, cu ușoare urme de scorțișoară. Nu mi se pare că are foarte multă ciocolată. Nu știu de ce, dar gustul de măr mi-a invadat gura și aproape că am uitat că de fapt mănânc o ciocolată și nu o tartă cu mere.

Oricum ar fi, eu sunt de părere că merită să le încercați pe toate cele 3 combinații ca mai apoi să vă convingeți singuri care dintre acestea vă plac cel mai mult. Trebuie să recunosc că toate îmi plac și aromele sunt foarte diferite. Deși, dacă ar trebui să aleg una singură, poate că cea cu cafea ar fi top.

Ciocolata MMMMax

Ciocolata MMMax vine într-o variantă foarte mare. Pătrățica de ciocolată este și ea mare, dar umpluturile sunt apetisante și n-ai cum să rămâi indiferent în fața unei ciocolățele. Preferata mea este cea cu Cheesecake, dar aici ține de gusturile fiecăruia. Varianta aceasta cu migdale și trufe de cacao este cu un gust foarte intens de ciocolată așa că o recomand persoanelor care iubesc trufele.

Prăjiturica Milka cake&Choc este favorita mea. Mi se întâmplă des ca seara să mă ia pofta de dulce și apelez cu încredere la acest desert. Gustul este bun, poderat de dulce și cu suficient de multă ciocolată. Eu am o cutiuță mare, dar se găsește de cumpărat și la bucată. Sigur ați văzut-o prin marketuri.

Choco Brownie poate fi și ea o opțiune când aveți poftă de-o prăjiturică. Ea seamănă foarte bine cu clasica negresă. Eu am servit-o încălzită, cu o cupă de înghețată și cu 2 felii de fructe. Este foarte bună. Cutia are 6 bucăți de prăjituri ambalate individual și asta pentru a le putea servi pe rând fără a sta cu grijă că restul prăjiturii se usucă.

Concurs Milka

Milka are un concurs care se încheie la sfârșitul lunii septembrie. Încă mai aveți timp să vă înscrieți și regulile sunt tare simple. Trebuie să cumpărați produse Milka de minim 14 lei pe același bon și să intrați pe promo.milka.ro pentru a vă înscrie. Premiile sunt cele de mai sus așa că nu-mi rămâne decât să vă doresc mult noroc în cazul în care v-ați înscris sau intenționați să o faceți.

Vouă ce sortiment Milka vă place?

You may also like

17 comentarii

  1. Îmi plac mult bunătățile de la Milka ,cam toate sortimentele sunt delicioase ,pe acestea noi încă nu le-am încercat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.