Week-end la munte

Am lipsit puțin după blog …. justificat sau nu! Am fost plecată la munte de vineri dimineață până duminică. Când am plecat din Galați ploua foarte tare și așa a fost tot drumul însă când ne-am apropiat de Sinaia a început să ningă atât de frumos … Vineri și sâmbătă a nins foarte frumos.

Vila pe care am ales-o era la mare distanță de strada principală și ne-am chinuit puțin pe un drum secundar până când am ajuns la vilă însă a fost foarte frumos și distractiv aici.

Vila la care am stat se cheamă Vila Anghel. Este o vilă primitoare cu tot ce trebuie în ea însă dacă vă doriți să mergeți aici iarna ar recomanda să aveți o mașină 4×4. Cei drept noi nu am avut însă e posibil să înjurați puțin până ajungeți aici. Până la pârtie faceți vreo 20 25 de minute de mers pe jos și la cât ne-am chinuit să băgăm mașina în curte nu am mai avut curaj să o scoatem pentru micile expediții.

Am fost pe pârtie și ne-am dat cu ATV-urile și am înghețat bine. Este foarte frumos cu ATV-ul îmi place mult să merg cu el însă să nu conduc eu.

Îmi cer scuze însă la capitolul poze stau foarte prost. Majoritatea sunt puține și nereușite. Am o singură poză de la plecare când ne-am oprit în Sinaia și mi-a făcut iuby o poză cu noua mea căciulă care îmi place extrem de mult sper să vă placă și vouă!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.