Rochie gri de lungime medie de la FashionMia

Prima impresie despre rochie nu a foarte bună. Am găsit-o ușor nepotrivită stilului meu și chiar m-am gândit puțin dacă s-o îmbrac sau nu. Mi-am luat-o totuși cu mine în vacanță și la a doua, a treia probă, parcă am avut impresia că se așează mai frumos pe corp și chiar am prins curaj să mă expun cu ea.

Rochie FashionMia – link

Ce mai mare nemulțumire a mea era că materialul este foarte subțire și că se putea vedea cam toate imperfecțiunile de pe corp. În ciuda acestui aspect, mi-a plăcut că nu este transparentă. Parcă după ce m-am machiat, mi-am aranajt puțin părul, nici rochia nu se vedea chiar atât de ciudat. Înclin să cred că am fost prea critică la adresa ei și m-am grăbit să spun lucrurilor pe nume.

FashionMia este un site asiatic cu produse interesante. Mărimea trebuie verificată la fiecare produs în parte. Trebuie să vă uitați pe tabelul cu dimensiuni, vă măsurați și așa vedeți exact care este mărimea care vi se potrivește. De exemplu. Eu din țară îmi cumpăr haine mărimea M, de pe site-urile asiatice îmi cumpăr de obicei L și de aici mi-am ales XL. Nu trebuie să vă sperie faptul că vă alegeți o mărime atât de mare. Important este să vă vină și vă stea bine.

Pozele sunt făcute în ultima mea vacanță din Thassos și cu astea închei sezonul. Nu am mai făcut alte poze noi și sper că nu v-am plictisit cu peisajele ușor diferițe față de cele cu care v-am obișnuit până acum. Chiar mi-aș dori să aud și părerea voastră referitor la această rochie. Ea a venit la pachet și cu un fel de șnur care se așeza pe talie, dar mie nu mi-a plăcut și am renunțat la el. Dacă vreți să vedeți exact despre ce vorbesc, intrați pe site ca să vedeți exact.

Ce părere aveți despre rochia prezentată astăzi?

You may also like

19 comentarii

  1. Imi place modelul rochiei,nu stiam de acest sit ..poatecimi gasesc si eu ceva dragut ca trebuie sa merg la o nunta in septembrie

  2. Imi place mult decolteul cum se aseaza si cum pica materialul. La spate e putin ciudatica, dar per total iti vine foarte bine si te prinde croiala si culoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.