Pătuț pliant potrivit pentru orice vacanță și nu numai

Vacanța a luat sfârșit, dar eu vreau să vă vorbesc despre un produs pe care l-am luat cu mine în vacanță și care mi-a plăcut tare mult. L-am descoperit accidental pe Juju Baby într-o zi în care erau în căutarea altor lucruri. Acesta mi-a fost util și îmi pare tare rău că nu m-am gândit să încerc un produs de genul până acum.

Pătuțul se strânge tip umbrelă

Montarea pătuțului pliant

Nu știu dacă vă vine să credeți, dar eu am plecat cu coletul pur și simplu după mine fără a-l desface înainte. Am studiat puțin clipul cu montarea acestuia pentru a evita neplăcerea de a-mi trebui vreo ustensilă pentru montare. Eii bine …. nu este nevoie de absolut nimic.

În cutie am găsit o husă în care era pus pătuțul. Acesta este destul de ușor de transportat. Trebuie să recunosc că se montează foarte, dar foarte ușor. Cadrul se întinde și se montează prin simpla ridicare a barelor laterale și l-aș putea asemăna cu o umbrelă. Am să vă las eu un video ca să vedeți exact cât de ușor l-am făcut. În partea de jos se pun 4 bare din aluminiu care se îmbină pentru a oferi stabilitate. Ca idee, în pachet, în jurul cadrului pătuțului se afla salteaua care vine pe pat. Salteaua poate fi pusă atât în partea de sus, cât și în partea de jos a pătuțului.

Ca să strâng pătuțul a fost la fel de simplu. La mijlocul fiecărei bare a pătuțului avea un buton care facilitatea strângerea acestuia. În nici 5 minute l-am strâns. A durat mai mult până când am pus toate piesele în husă.

Pătuț pliant pe 2 nivele

În primul rând pătuțul este foarte bine gândit în cele mai mici detalii. Acesta are 2 niveluri pentru diverse perioade de dezvoltare ale bebelușului. În primă fază am lăsat nivelul superior ca să vedeți și voi cam cum arată. Eva a fost supravegheată în permanență pentru că ea este măricică și să nu risc să cadă cumva. Mi-a plăcut faptul că nivelul de sus se mișca la fiecare foială. Mă gândesc că un bebeluș ar putea fi legănat după o simplă mișcare.

Tot pentru bebeluși are și o masă de înfășat care poate fi pusă pe marginea patului. Se poate monta și scoate în doar câțiva pași. Este de un real ajutor în momentul în care bebe este micuț și este nevoie să schimbi pampers-ul și să fie într-un loc sigur. Bebelușii au parte și de o bară cu jucării de pluș. Acestea se pot scoate cu ușurință pentru că sunt prinse cu un arici.

Nivelul superior vine prins cu ajutorul unui fermoar așa că acesta s-a îndepărtat ușor. Am mutat salteaua din partea de sus în partea de jos și apoi totul a fost pregătit pentru ca Eva să se poată juca sau, de ce nu, să doarmă.

Pătuțul de la Juju Baby are roți așa că poate fi mutat cu ușurință. Acestea se pot bloca în locul stabilit pentru a evita orice fel de neplăcere. Un alt mare plus al acestuia este că lateralele pătuțului sunt din plasă și permit o bună vizibilitate asupra copilului. Acesta este recomandat copiilor cu o greutate maximă de 15 kg și înălțime maximă de 90 cm.

Reacția Evei atunci când a văzut pătuțul

Eva a fost tare încântată de pătuț atunci când l-a văzut. Era nerăbdătoare s-o pun în pătuț și chiar a stat minute bune lipită de marginea acestuia. Îmi era mai mare dragul s-o văd și îmi doream ca entuziasmul să se păstreze și atunci când o voi pune în interiorul acestuia. A reacționat foarte bine când am pus-o în pătuț.

Am vrut ca totul să se întâmple treptat și să n-o forțez în niciun fel pentru că nu vroiam să prindă ură pe el. După ce am lăsat-o puțin pe nivelul bebe am scos-o ca să îndepărtez nivelul superior și apoi am deschis fermoarul din lateralul pătuțului și a intrat singură cu jucăriile. A aruncat jucăriile, le-a băgat din nou în pătuț și a fost o joacă continuă preț de câteva minute bune.

Să vă zic și la ce m-am gândit atunci când l-am luat. Vroiam s-o las să se mai joace în interior și să mai stea puțin locului. Este ca argintul viu. Scoate tot de prin troller, Cât a stat prin cameră a ieșit preț de câteva secunde pe balcon și a aruncat o jucărie, mi-a răvășit toate lucrurile de plajă, etc. Nu vă închipuiți că atunci când este în cameră stă doar în pătuț dar așa mai pot merge și eu până la baie și să știu că este în siguranță sau mai pot face și eu câte ceva.

Părerea mea despre pătuțul de la Juju Baby

Calitatea este excelentă. Nu am găsit nici un minus la acest capitol. Totul este foarte bine gândit în așa fel încât copilul nu are nicio șansă să se lovească în vreun fel. Îmi place și faptul că are plasă pe lateral și că mă poate vedea în orice moment, dar și eu o pot urmări să văd exact ceea ce face.

Pătuțul este ușor de transportat în vacanță, dar este ușor și de mutat dintr-o cameră în alta. Are aceleași dimensiuni ca un pătuț obișnuit. În plus, are un buzunar pe lățimea pătuțului unde se pot pune jucării sau lucruri necesare bebelușului.

You may also like

16 comentarii

  1. Foarte util pentru călătorii,numai ca ai mei au avut alergie la pătuț și sincer, nici eu n-am insistat prea tare

 1. Cât de fain este acest pătuț ,dacă aș mai fi avut un bebeluș mic cu siguranță l-aș gi cumpărat și eu ,chiar îmi place foarte mult cum arată și tot cum l-ai descris .Este minunat ! Să vă bucurați de el și sper să stea cât mai mult în el să se joace .

 2. De când am văzut pozele din vacanță mi-a plăcut pătuțul Evei.
  Este într-adevăr foarte practic, dar și confortabil și estetic.
  Cred că îl voi lua și eu ”Buburuzei” noastre.
  Mulțumesc pentru onfo și recomandare!

 3. E o idee excelenta pentru a avea copilul o calitate superioara a somnului, dar mi se pare grozav mai ales in timpul zilei ca sa-i stavilesti pofta de cercetare si de vrasuire a lucrurilor dintr-o camera.

 4. Si noi avem un patut asemanator pentru cand plecam in vacante, suntem „prieteni nedespartiti”. Cu o familie mare cu 6 copii, e clar ca avem nevoie de cat mai multe spatii de dormit, asa ca cel mai mic dintre noi are patutul lui oriunde am merge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.