Importanța hainelor de gravidă pentru confortul viitoarei mămici

Hainele de gravidă pot fi o provocare pentru o persoană care poartă în pântece un bebeluș. Eu vreau să vorbesc strict din experiența mea care m-a marcat și tocmai din acest motiv țin s-o pomenesc. Am fost gravidă acum vreo 4 ani, dar am impresia că s-au schimbat foarte multe de atunci și până acum. S-a dezvoltat în sensul că nu mai ești constrânsă să folosești haine de la un singur magazin și că avem o varietate mult mai mare de produse.

O femeie însărcinată nu trebuie să poarte haine tip sac sau ceva care să-i camufleze burta. Ea trebuie să folosească haine care s-o pună în evidență și în care să se simtă bine. Este absolut necesar să avem confortul pe primul plan. De cele mai multe ori hainele care sunt fixe pe burtică nu sunt cele mai bune alegeri și din acest motiv. Vara este mai bine pentru că rochiile sunt foarte permisive în acest sens. Iarna situația este mult mai complicată pentru că trebuie să avem grijă să nu răcim și să ne acoperim cât putem mai bine.

Pe MyDressing.ro găsim haine gravide pentru diverse tipuri e siluete. În perioada rece baza este reprezentată de pantaloni sau blugi care au o parte elastică pe burtică. Pantalonii creați special nu deranjează absolut deloc burtica. Pantalonii normali pot fi purtați în prima parte a sarcinii. După această perioadă acești devin incomozi. Fiecare se adaptează în funcție de mărimea burticii și de cât de sensibilă este persoana.

Când burtica nu este foarte mare, se pot purta cu brio bluzele mai largi din garderoba noastră. Pe măsură ce aceasta crește ne putem achiziționa bluze speciale care să ne acopere burtica. Acum au apărut tot felul de lucruri și eu am folosit dresuri speciale pentru gravidă. Sunt potrivite atunci când purtăm rochii. Sunt făcute pe același principiu ca și pantalonii și trec peste burtică.

Eu vă recomand să purtați haine speciale în momentul în care sunteți gravide pentru că se va vedea diferența. Mi-a plăcut să port și rochițe care erau ușor mulate pe burtică și mi se părea că arătau foarte sexy. Chiar sunt de părere că o graviduță poate fi sexy.

You may also like

12 comentarii

  1. Acum 7 ani când am fost eu graviduță nu erau atâtea opțiuni. Eu am avut noroc cu o vecina care tocmai ce născuse și am împrumutat o grămadă de haine de la ea. Confortul este pe prim plan la gravide, evident, deci cele mai bune sunt hainele confortabile.

  2. Eu mai apelam si la haine xl, dar la haine speciale de gravida nu am apelat prea des, mi se pareau prea scumpe si oricum nu mai aveam ce sa fac cu ele dupa.

  3. Prea putin am avut nevoie de haine speciale de gravida in perioada sarcinii. Fiind vara, mi-a fost ceva mai usor la capitolul tinute. Am adaptat.
    Am apreciat intotdeauna viitoarele mamici care au stiut sa se imbrace in asa fel incat sa fie sarmante, atragatoare. Si da, hainele speciale contribuie mult la o imagine placuta, plina de stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.