Milka aniversează 120 de ani!!! Un top al preferințelor mele în ceea ce privește ciocolata

Milka este brandul meu preferat de ciocolată! Poate și pentru că are un procent mare de lapte. Oricum ar fi, am foarte multe sortimente pe care le iubesc. M-am bucurat că am fost aleasă de cei de la Buzzstore să primesc un colet plin de ciocolată. O mare parte dintre ciocolățile primite le-am încercat și le iubesc. Coletul campaniei Milka Anniversary cuprinde 12 produse absolut delicioase:

* Milka Alpine Milk
* Milka Dark Milk Alpine Milk
* Milka Almond
* Milka Strawberry Cheesecake
* Milka Oreo White
* Milka Peanut Caramel
* Milka Bubbly White
* Milka Moments Assorted
* Milka Just for you pralines
* Milka Choco Crème
* Milka Brownie
* Milka Oreo Cookie Sensations
* Kit Aniversar (Farfurie si rețetă tort aniversar Milka)
🍫🍫🍫

Înainte de a începe să vă povestesc despre toate aceste dulciuri vreau să vă spun că Milka vrea să facă fericite câteva persoane și să le îndeplinească cele mai tandre dorințe. Campania se desfășoară pe https://dorinte.milka.ro/ și ar trebui să vă grăbiți să vă înscrieți rapid pentru că această campanie este pe sfârșite.

MMMAX este în topul preferințelor mele!

Variantele maxi de ciocolată Milka sunt criminal de bune. Aproape că nu mă mai satur de ele și singurul lucru pe care încerc să-l evit este să le cumpăr rar. Dacă le am în frigider le duc de grijă și stau și mă gândesc la ele. Ciocolata mea preferată este cea cu Cheesecake de căpșuni. Gustul acestei ciocolate este moderat de dulce și foarte apetisantă. Este o combinație plăcută între biscuite, un strop de dulceață de căpșuni, un strat mic format dintr-un fel de cremă de lapte și un strat fin de ciocolată. Gustul este foarte bun. Cred că pot să mănânc o astfel de ciocolată singură într-o săptămână cel mult.

Tot în topul preferințelor mele se află și ciocolata Milka cu arahide și caramel, dar și Toffee Wholenut. Toffee Wholenuts a fost prima ciocolată mare încercată și m-a cucerit de la prima pătrățică. Aceasta are un strat de cremă de lapte, o alună întreagă, un strat fin de caramel și totul îmbrăcat în ciocolată. Deci bună …. eu așa i-o prezentam și Cristinei și ea era fascinată atât de prezentare, dar și de ciocolata în sine. Varianta cu arahide și caramel am descoperit-o abia acum. Este o combinație delicioasă între bucăți de alune învăluite în caramel, cremă de lapte și orez crocant. Deci dacă vă plac aceste 3 ingrediente înseamnă că vă v-a intra rapid la suflet această ciocolată. Spre deosebire de alte ciocolate să știți că aceasta este mai dulce.

Ciocolată Milka cu migdale caramelizate

Ciocolata aceasta cu migdale caramelizate este bună de tot. Gustul crocant și dulce se completează de minune și chiar aș putea să spun că este dulcele perfect. Singura mea nemulțumire este faptul că ciocolata parcă este mai mică decât celelalte și eu reușesc s-o mănânc singură în 2 zile … cam așa. Eu nu prea am văzut-o în magazine pentru că mi-aș fi cumpărat-o mai des cu siguranță.

Milka Choco Brownie

Cutia de Choco Brownie a fost dulcele mult așteptat să intre la degustare. Parcă așteptam un moment special să-l servesc. În cutie sunt 6 prăjituri de dimensiuni mici ambalate individual. Chiar mă bucur că sunt ambalate separat pentru a nu risca ca produsele rămase în cutie să se usuce sau să nu mai poată fi servite la adevărata lor valoare. Prăjitura este delicioasă așa cum mă așteptam.

Obișnuiesc să mai fac brownie, dar mai ales să mănânc atunci când ies în oraș. Acesta se servește cald și cu înghețată deasupra și așa l-am servit și eu. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut și combinația fresh oferită de căpșuni. A fost un desert bun, gustos și rapid.

Biscuiți Milka

Biscuiții cu cremă de ciocolată sunt preferații mei. Pentru persoanele care iubesc genul ăsta de biscuiți poate vor spune că nu este nimic special deși mi-aș dori să vă contrazic. Eu nu iubesc biscuiții cu cremă și asta pentru că niciodată nu m-am simțit atresă. Acești biscuiți Milka sunt speciali. Biscuitele este bun și crocant. În plus, crema care îi unește seamănă cu o cremă fină de ciocolată. Poate că această cremă face diferența și asta mă face să-i iubesc. Cert este că sunt diferiți de tot ceea ce am mai mâncat până acum. Sunt convinsă că îi voi recumpăra.

Cristina ar pune biscuiții Milka pe primul loc. În momentul în care am primit pachetul aceștia au fost primii pe care ea și i-a dorit să-i desfacă. Nici nu știu cum să-i descriu cât mai bine pentru că sunt cu adevărat speciali. Biscuitele crocant și ușor sfărâmicios ascunde în interior o cremă albă delicioasă. Pentru ca explozia de gust să fie cu atât mai deosebită, pe deasupra biscuiților se află mici buline de ciocolată. Vreau să vă spun din start că nu sunt foarte dulci. Sunt numai buni, delicioși și perfecți pentru orice iubitor de OREO.

Ciocolată nouă de la Milka

Ciocolata albă Milka cu Oreo am mai încercat-o în iarnă sub forma unui moș crăciun. Trebuie să recunosc că încă din iarnă mi-a plăcut maxim combinația. Ciocolata albă este oricum în topul preferințelor mele și varianta aceasta vine cu bucăți crocante de biscuite printre ciocolată. Dacă o găsiți prin magazine trebuie s-o încercați. Mie îmi place și mă bucur că acum o pot găsi și sub forma unei tablete.

O combinație nouă este Milka aerată albă. Nu am mai mâncat de foarte mult timp o ciocolată aerată. Într-un timp era preferata mea. Parcă se topește în gură. Este o ciocolată simplă și cu un gust plăcut. Interiorul este cu ciocolată albă și un strat fin de ciocolată cu lapte.

Milka Moments

Milka Moments mix este o cutie de bombonele de ciocolată în diverse combinații. Din păcate cum am deschis cutia toată lumea a sărit pe bombonele și nu am mai putut poza decât cutia goală. Dacă aveți bombonele preferate puteți opta pentru anumite variante sau încercați varianta mix pentru a vă delecta cu toate și a vedea preferatele.

În cutie au mai fost 3 produse de care nu m-am atins încă. Ciocolata simplă de la Milka sau ciocolata neagră au fost cele pe care nu le-am desfăcut. Sortimentele cu diverse umpluturi sau combinații m-=au făcut să le dau uitării pe acestea simple. Asta s-a întâmplat și cu cutia praline de care nu m-am atins și asta pentru că ciocolata neagră nu este printre favoritele mele în ciuda faptului că știu că aceasta este cea mai sănătoasă.

Vouă vă place ciocolata Milka? Aș fi curioasă ce sortiment preferați? Ați încercat vreuna dintre aceste sortimente primite de mine?

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.