Haine de femei la preturi mici

În ultimul timp aud atât de multe păreri încât nici nu știu cum ar fi mai bine. Pe de o parte vor haine de femei ieftine și de bună calitate și pe de altă parte sunt fetele mai cochete care preferă să își cumpere haine mai rar dar acestea trebuie să fie obligatoriu scumpe și de foarte bună calitate. O cale de mijloc nu am așa că încerc să fac față tuturor cerințelor așa că de această dată vin cu un site mai puțin cunoscut ar cu haine ieftine.Vestity Outlet Rochie-min

Rochie Bershka

Eu una m-am convins că se poate să îmi iau haine ieftine care să fie calitative. Am văzut persoane care puneau un accent foarte mare pe preț. Dacă produsele dintr-un magazin erau ieftine le ignorau complet dar la 200 de metri era un magazin cu haine asemănătoare și cu un preț ceva mai ridicat și parcă acolo lucrurile erau mult mai frumoase. Fiecare face cum crede și funcționează după propriile reguli.Vestity Outlet pantaloni scurti-min

Pantaloni scurți Bershka

Îmi plac magazinele de tip outlet pentru că aici poți găsi haine de firmă la prețuri infime. În aceste tipuri de magazine se găsesc haine din colecțiile vechi dar care sunt într-o stare perfectă așa că am început să frecventez aceste tipuri de outlet în defavoarea magazinelor de renume.

www.vestityoutlet.ro este un magazin la început de drum. Aproape în fiecare categorie de pe site găsiți câteva produse dar trebuie să fiți cu ochii pe ei pentru că promit să ne surprindă. Eu aș avea o idee de îmbunătățire a site-ului. Mie îmi place să văd produsele pe manechine pentru că în felul ăsta îți poți face mai ușor idee despre felul în care se așează produsele pe corp. Așa nu prea îmi dau seama și mă induce în eroare acel manechin de plastic. Majoritatea site-urilor care au început de la manechine de plastic au investit un pic în modele care să pozeze cu hainele de pe site și sunt sigură că această investiție merită din plin.

Am făcut recent un tur al magazinelor și vă pot confirma faptul că aceste haine au prețuri accesibile și se aliniază cu prețurile la reducere din magazine. Am mai observat că în majoritatea magazinelor hainele de vară au intrat la reducere. Aș putea să spun că 80% din ele sunt reduse și au reduceri chiar mari. Nu poate decât să mă bucure acest aspect pentru că este abia mijlocul verii și acum este perioada ideală pentru cumpărături. Am ajuns să îmi cumpăr în această perioadă haine de vară și hainele de iarnă le iau tot la reduceri la sfârșitul lui ianuarie. Singura problemă este să vă mai găsiți mărimile că în rest aceasta pare a fi cea mai bună afacere.

Pe site deja au adăugat hainele de toamnă-iarnă. Și în magazinele fizice găsiți produse de acest gen deși m-am tot gândit cine și-ar cumpăra acum o geacă, un trench sau un sacou?! Acum … în miezul verii! Nu știu care este strategia pentru că oricum la case am văzut persoane cu brațele pline de haine la reduceri.

 

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.