Noile vopsele de păr ULTRA de la Loncolor

Părul poate spune foarte mult despre o femeie. În momentul în care părul meu nu arată bine parcă și eu am o dispoziție mai proastă și nu mă simt absolut deloc confortabil. Am încercat să-i găsesc un echilibru în acest sens. Vreau să vă povestesc despre rutina mea de îngrijire a părului, cât și despre cele mai noi vopsele de păr de la LONCOLOR.

Îngrijirea părului meu

Părul meu nu este tocmai pretențios. Cu toate astea trebuie să respect câteva reguli simple dacă vreau ca totul să arate bine. Cel mai important lucru este să-l spăl atunci când se îngrașă. De obicei îl spăl cam de 2 ori pe săptămână. Șamponul nu este foarte important. Am schimbat fel de fel de șampoane și nu au fost niciun fel de problemă. Important este să folosesc un balsam sau o mască de păr suficient de hidratantă. În felul ăsta îmi este mult mai ușor să-l coafez sau chiar să-l pieptăn.

Ocazional folosesc ulei de păr după ce-l usuc și asta pentru că îmi hidratează vârfurile și îl face să arate mai frumos. Părul blond este destul de pretențios și asta pentru că el suferă destul de mult în procesul de vopsire sau decolorare.

Părul vopsit arată frumos

Eu îmi vopsesc părul cam la două luni. Nu stau cu calendarul în față, dar atunci când cred că mi-a crescut suficient de mult părul mă programez la vopsit. În momentul în care părul meu nu se așează în niciun fel, nu mai are luciu, rădăcinile sunt crescute suficient de mult încât să fie deranjante atunci mă vopsesc. Poate că eu am un fix că atunci când se apropie perioada de vopsire a părului părul meu nu se mai așează în niciun fel.

Mă vopsesc cu LONCOLOR de foarte mult timp. Loncolor Expert Oil Fusion este vopseaua la care am apelat cel mai des. Găsiți aici nuanța aleasă și trebuie să recunosc că îmi place maxim cum se vede pe păr și cum rezistă în timp. Aceasta are 6 uleiuri naturale care îmi fac părul să arate foarte frumos, sănătos și cu un luciu aparte.

Recent s-a lansat vopseaua LONCOLOR ULTRA. Am fost extrem de curioasă și tentată să văd noua vopsea.

LONCOLOR ULTRA vopsea îmbogățită cu ulei de migdale și proteină din grâu oferă:

  • colorare perfectă, de lungă durată
  • acoperire a firelor albe, până la 100%
  • aspect sănătos, textură impecabilă și ultra-strălucire

În urma folosirii vreau să mă declar foarte mulțumită. Mi se pare că se vede foarte frumos culoarea pe păr. Eu am combinat 10 cu 9.10 și mi-a ieșit perfect și uniform. Nu folosesc decolorantul și mă deschid doar din vopsea.

Provocarea Loncolor

Loncolor m-a provocat să pictez un simbol al încrederii în mine. Cred că unul dintre aceste simboluri o reprezintă faptul că poți avea încredere în mine pentru că știu să păstrez un secret și știu să vorbesc atunci când trebuie. Nu știu dacă aceasta este cea mai mare calitate, dar este una din calitățile cu care mă mândresc. 🌸🌸🌸

Voi cât de des vă vopsiți? Ați încercat noile vopsele Loncolor Ultra?

You may also like

22 de comentarii

  1. Iți stă foarte bine ,vreau și eu să mă vopsesc zilele astea ,pe mâine cred ,tot cu Loncolor .M-am mai vopsit cu vopsele de la ei și mi-a plăcut ,au produse bune .

    1. În ultimii ani, mă vopsesc lunar. Nu îmi place să îmi văd rădăcinile negre pe părul blond. Nu am încercat noile Loncolor. Multumim de recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.