Ce produse folosesc pentru vopsirea părului

Niciodată nu m-am gândit că voi avea atâtea restricții. Este destul de greu să fii obligat să stai doar în casă sau să trebuiască să dăm explicații ori de câte ori trebuie să ieșim. Pe lângă toate aceste neplăceri aș mai putea puncta și faptul că multe servicii la care puteam apela la orice oră s-au închis.

Saloanele de frumusețe sau restaurantele sunt cele care îmi lipsesc. Chiar dacă nu călcam eu foarte des pragul saloanelor, știam că ori de câte ori aveam chef să mă tund, vopsesc, pensez, etc puteam să mă duc fără probleme. La fel este și în cazul restaurantelor în care mergeam să mănânc o pizza sau să beau un suc în liniște. Parcă îmi este dor de această libertate și de toate lucrurile la care aveam acces până acum.

Loncolor m-a provocat să mă aranjez singură acasă. Chiar m-a nimerit aici pentru că eu obișnuiesc să mă aranjez singură acasă. Dacă nu am timp, chef sau vrwau să mă simt răsfățată apelez la mama să mă vopsească ea. Fac asta doar pentru că mama mea este coafeză și mă las doar pe mâna ei. Nu știu dacp știți celebra vorbă „atunci când ești croitor umbli cu pantalonii rupți” așa și eu. Nu apelez la mama decât pentru a mă vopsi ocazional sau pentru a mă tunde de 2 ori pe an. Să vă povestesc puțin despre coletul meu și despre planurile pe care le am.

Salonul s-a mutat acasă

În ciuda faptului că mama mă poate face oricând, recunosc că mi-a fost un pic teamă să ies din casă și am preferat să mă fac singură. Nu ar fi pentru prima dată așa că nu mi-a fost deloc teamă. Vroiam ca înainte să merg la spital să nasc să mă fac roz doar că nu păream o persoană prea normală și am zis că după ce revin mă voi face cu masca nuanțatoare roz.

Masca nuanțatoare Go Crazy de la Loncolor a fost exact pe placul meu. Culoarea a fost exact așa cum mi-am dorit eu. Am urmat instrucțiunile de pe cutie așa că m-am spălat pe păr și l-am lăsat să se usuce puțin. Am aplicat apoi masca, am lăsat-o în jur de 25 de minute pe păr și apoi am clătit-o doar cu apă. Evident că lipsa de activitate a Cristinei a căzut pe capul meu și o parte din acest nuanțator a fost aplicat de ea. Ea a pus accent pe rădăcină și mi-a fost teamă s-o mai las ca nu cumva să rămân cu vârfurile nevopsite.

Pe părul blond a prins perfect. Chiar sunt foarte mulțumită de gradul de acoperire. Rădăcinile nevopsite știam că nu vor fi colorate pentru că nici un nuanțator nu prinde pe părul nevopsit. Sunt curioasă cum se va comporta la spălat și cât timp va ține pe păr.

Vopsea de păr și produse de îngrijire a părului de la Loncolor

Planul era făcut!!! Primul pas era să folosesc nuanțatorul și după asta să mă vopsesc. Cu alte cuvinte, când îmi cresc rădăcinile suficient de mult și nu-l mai suport urmează să mă vopsesc ca să uniformizez frumos culoarea. De obicei îmi aleg 2 nuanțe de blond. Folosesc varianta deschisă pentru rădăcini ca să mi se deschidă rădăcinile și apoi aplic varianta mai închisă(cu o nuanță sau două) ca să uniformizez frumos totul. Nu am găsit nimic pe site și am hotărât să-mi iau ambele cutii în aceeași nuanță.

Loncolor Expert Oil Fusion în nuanța 8.1(blond cenușiu deschis) a fost varianta câștigătoare. Mi s-a părut extrem de potrivită conform cerințelor mele. Cred că nuanța asta mi se potrivește. Această variantă oferă o culoare intensă părului și durabilă și folosește 6 uleiuri naturale. Am mers de această dată pe o variantă fără amoniac! Cu siguranțșă după ce mă voi vopsi am să vă arăt exact cât de bine se prinde pe păr și cum arată pe părul meu.

Îngrijirea părului este extrem de importantă și tocmai din acest motiv am primit și o gamă completă de îngrijire. Produsele sunt speciale pentru părul vopsit. Șamponul Silver Reflex este un șampon nuanțator care atenuează tenta gălbuie dată de blond. În acest fel culoarea devine mai caldă. Balsamul pentru păr vopsit mă ajută să-mi păstrez culoarea părului pentru o perioadă cât mai lungă de timp, iar masca pentru păr vopsit face cam același lucru doar că oferă un boost de hidratare părului.

Pentru că cei de la Loncolor au luat toate aspectele în calcul, am primit și un bol cu pensulă în care să-mi pot prepara vopseaua, dar și pentru a o putea aplica cu ușurință. În plus, am primit cadou și o agendă și un pix personalizat. Mulțumesc mult pe această cale pentru faptul că s-au gândit la toate în cele mai mici detalii.

Voi folosiți nuanțator? Ce părere aveți despre vopseaua aleasă de mine de la Loncolor

You may also like

16 comentarii

  1. Îmi place culoarea rezultată în urma nuanțări părului.
    Eu folosesc o aplicatie de pe telefon când vreau să-mi schimb nuanță părului.

  2. Am încercat și eu ceva de la ei șamponul și balsamul și pot spune că sunt produse bune ,îmi plac produsele lor și îmi place mult cum îți stă !Să le folosești cu plăcere draga mea !

  3. Dar ce bine te prinde, wow! Nuanta foarte colorata siinteresanta si ce bine te prinde!! :)) Stiu, am zis de 2 ori dar chair asa eee
    De retinut produsele lor, rezultatul este super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.