Multi Collagen si ritualul sănătos pentru un ten întinerit

Într-un timp era o vorbă care spunea că vârsta unei femei se poate citi pe chipul acesteia. Acum este puțin relativă treaba pentru că în era injecțiilor și a operațiilor estetice acest lucru nu mai poate reflecta realitatea. Problema este că nu toată lumea acceptă această ideea micilor intervenții și nu se știe cum se vor vedea aceste mici intervenții peste ani. Consider că este un cerc vicios și o dată începute procedeele, fie ele chiar și invazive, trebuie să te preocupi periodic de ele.

Produse de îngrijirea tenului cu Colagen

Colagenul este substanța proteică produsă în mod natural în organism și prezent în sistemul osos, digestiv, sistemul muscular, în articulații și sânge. Are rol activ în regenerarea celulară și țesuturi cognitive și poate fi găsit în mai mult forme, fiecare formă având propriul mod de acțiune.

Elmiplant Multi Collagen este o gamă special creată pentru persoanele cu vârste cuprinsă între 35 și 45 de ani. În această perioadă pielea nu mai produce chiar atât de mult colagen pentru ca pielea să fie suficient de elastică așa că are nevoie de puțin ajutor în acest sens. Produsele cu colagen sunt de un real ajutor pentru că hidratează și oferă elasticitate pielii astfel încât ridurile să nu-li facă apariția prea curând.

ser multi collagen

Ser antitrid concentrat multi Collagen Elmiplant

Elmiplant are foarte multe produse care au la bază ingrediente de origine naturală într-un procent foarte mare. Acest ser are 97% ingrediente de origine naturală. Serul se aplică cu ajutorul unei pipete și eu îl întind cu ajutorul degetelor printr-o masare ușoară. Intră rapid în piele și îmi place finish-ul pe care îl lasă pe ten.

Multi Collagen este un produs premiat pentru ingredientul minune pe care-l conține: peptida antirid. Aceasta stimulează sinteza a 6 elemente esențiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuride COLAGEN( tipul I, III, IV),fibre esențiale de susținere a pielii și ACID HIALURONIC. Ca și rezultat, ridurile sunt umplute din interior pentru o piele vizibil mai netedă și catifelată, mai fermă și mai elastică.

Cremă antirid de zi cu SPF 10 Elmiplant

Crema vine în completarea serului. Mi se pare că are o textură lejeră care se simte tare plăcut pe ten. Intră rapid în piele și este o bază excelentă de machiaj. În plus, are și un mic SPF care poate fi de ajutor, doar că nu este suficient în cazul în care vrem să ieșim afară.

O dată cu vârsta avem nevoie de tratamente speciale pentru ten, iar acesta nu mai produce la fel de mult colagen. Crema aceasta suplimentează producția naturală de colagen și ajută foarte mult tenul astfel încât acesta să arate mult mai tânăr. Este nevoie de o rutină serioasă și de folosire pe termen lung pentru că rezultatele nu întârzie să apară.

Voi folosiți creme pe bază de colagen? Care sunt criteriile de care țineți cont atunci când alegeți o cremă?

You may also like

16 comentarii

    1. Nu folosesc creme pe baza de colagen,dar dacă sunt +35 înseamnă că va trebui cât de curând sa îmi achiziționez și eu una

  1. Super bune aceste produse de la Elmiplant ,îmi place tot ce am încercat de la ei .Ador serumurile ,foarte faine .

  2. Imi plac foarte mult produsele lor. Insa inca nu am ajuns la varsta la care sa imi fac griji de riduri si, in afara de chestiile basic pe tru hidratare, nu folosesc altceva, pentru ca nu as vrea sa imi stric tenul cu produse nerecomandate varstei mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.