Rutina mea de îngrijire a părului

În momentul în care părul meu arată frumos parcă și eu am o încredere mai mare în mine. Problema părului meu este că are un volum destul de generos dacă îl las nearanjat și ușoare urme de bucle. Nu pot să spun că mă dau în vânt după el lăsat pur și simplu nearanjat. Încerc mereu să folosesc diverse accesorii care să mă sjute să-l aranjez și să arate mai disciplinat.

Rutina de îngrijire a părului meu

Părul meu arată binicel deși știu că este loc și de mai bine. Faptul că îl vopsesc blond o dată la 2 luni și folosirea periei de îndreptat părul cel puțin o dată pe săptămă îl face să arate ușor tern. Folosesc tot felul de produse de protecție termică pentru păr și parcă tot ar mai fi loc de mai bine.

Syoss a devenit șamponul meu preferat și asta datorită faptului că părul meu arată foarte bine după ce-l folosesc și nici nu se mai îngrașă atât de repede. Hidratarea părului o fac cu ajutorul măștilor de păr. Nu am g[sit vreun produs minune așa că pentru moment mă răsfăț cu o mască de la L’oreal. Nu am mari recomandări în această direcție. Astea fiind spuse, curățarea se face ușor și cu câteva produse clasice.

După ce ies din baie prefer să-mi aplic ceva ulei hidratant pe vârfuri. Asta pentru că părul blond are nevoie de foarte multă hidratare, iar produsele Wella sunt extrem de apreciate. Chiar mă gândeam să încerc, treptat, să-mi creez o rutină doar cu produse de la acest brand. În prezent folosesc un ulei care de la Wella Professionals SP Luxeoil care are rolul de a îngriji părul slăbit și degradat, îl hrănește, îl fortifică și îl regenerează, pe întreaga sa lungime. În plus, formează un strat protector în jurul fiecărui fir, care protejează părul de degradarea ulterioară. Chiar mi se pare că face o diferență vizibilă de când îl folosesc.

Părul blond oricum pare foarte uscat, iar acest ulei acționează exact acolo unde este nevoie și face ca părul să arate mult mai bine pe toată lungimea lui. 2-3 pompițe sunt suficiente pentru ca părul să fie perfect pentru că prea mult produs poate îmbâcsi părul.

Plăcerea mea vinovată este să apelez destul de des la peria de întins părul. Știu că nu este cea mai bună alegere doar că peria, spre deosebire de placă, mi se pare că nu degradează chiar atât de rău părul. Mă împac bine cu peria de întins părul și parcă părul ține mult mai mult să stea întins. După ce folosesc placă parcă 2 zile îmi stă drept și parcă aceasta îmi ia și din volumul de la rădăcină și îl face mai pleoștit. Niciodată nu folosesc peria de întins părul așa că aplic de fiecare dată Wella Professionals Eimi Thermal Image. Personal mă declar mulțumită de acest produs și chiar face o treabă bună

Spray-ul de protecție termică îl aplic doar pe vârfuri. Încerc să nu pulverizez mai mult de 3-4 pufuri pentru că dacă folosesc mult produs mi se îngrașă părul și arată foarte ciudat părul.

Voi ce produse de îngrijire folosiți pentru păr? Chiar sunt curioasă dacă folosiți produse suplimentare pentru hidratare sau tratamente minune?

You may also like

21 de comentarii

 1. Eu folosesc un ser anticadere de la Gerovital,am firul subtire si se rupe foarte repede.Sunt multumita de el pana acum!

 2. Eu de curand folosesc produse de la medic contra caderi parului! Mi a cazut parul foarte rau si sper sa fie totul bine cu aceste produse!

 3. Nu am încercat nimic din aceste produse ,eu folosesc un tratament de la Regivero ptr.căderea părului și pot spune că sunt mulțumită de el ,un ser ptr.vârfuri deteriorate de la Avon și o dată pe săptămână aplic o mască .

  1. Mersi pentru recomandări…nu am încercat produsele wella…si nici vreun produs pentru protecție termică… Îmi trebuie neapărat unul

 4. Nu am incercat aceste produse eu folosesc ser pt vârfurile deteriorate de la Avon, si mai am un șampon de la farmacie pt căderea părului

 5. In afara de șampon și balsam folosesc un ulei de par.Din când în cand mai aplic ulei de măsline cu o ora-doua înainte de a mă spăla pe cap

 6. Mulțumim pentru recomandări!
  Acum folosesc șamponul anticadere de la Gerovital ,mască de regenerare de la Yves Rocher si ulei pentru vârfuri de la Kallos.

 7. Si eu folosesc Wella, mama mea era coafeza, si de pe vremea cand era ucenica la un atelier particular, după război, stia ca Wella este o marca de renume cu produse foarte bune pentru păr.

 8. Si eu folosesc un ulei pe care il aplic pe varfuri dupa spalare, si o data pe saptamana ii aplic parului o masca pentru hidratare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.