Spațiul comercial potrivit afacerii tale cu ajutorul Gold Park

Pentru antreprenorii din Cluj-Napoca sau din împrejurimi care sunt interesați de un spațiu potrivit în care să își desfășoare activitatea, Gold Park este agenția imobiliară care te poate ajuta să faci cea mai bună alegere.

Indiferent dacă ești în căutarea unui spațiu cu vitrină unde să îți expui produsele, sau pentru un spațiu de birouri, nu pierde timp să cauți și să vizualizezi toate variantele. Apelează la goldpark.ro care îți vor prezenta doar spațiile care se pliază pe cerințele tale.

Investiții de moment care aduc beneficii în viitor

Este important să alegi spațiul potrivit deoarece fiind localizat într-o zonă centrală, facilitează accesul clienților și în special când este vorba de vizualizare unor produse expuse, prima impresie contează. În acest caz necesitatea unei vitrine este numaidecât un element de luat în vedere și este important să fie luminată.

În funcție de suprafață și de tipul proprietății, precum și prețul maxim la care ești interesat de inchiriere de spatii comerciale in Cluj, echipa Gold Park îți prezintă variantele care se pliază cel mai bine pe nevoile tale.

Un alt aspect important este faptul că o investiție de moment într-o chirie mai mare, dar într-un loc mai accesibil și cu mai multe facilități, poate aduce beneficii pe viitor și afacerea să prospere într-un mod neașteptat. Orice lucru necesită timp pentru a se dezvolta, dar și deciziile corecte luate la timp pot influența.

Închiriere sau achiziționare

Dacă ești la început de drum și abia pui bazele unei afaceri poți opta pentru varianta de închiriere, pentru că achiziționarea presupune niște costuri ridicate de care probabil nu dispui. Până se clădește afacerea, un spațiu elegant într-o clădire nouă, accesibilă, poate fi spațiul potrivit pentru un bun început.

Indiferent dacă este vorba de o clădire de birouri, este important ca spațiul să fie aerisit și să constituie un loc propice pentru desfășurarea activității în condiții optime. Este important ca angajații să se simtă bine pentru a da randament la nivel maxim. Cu cât investești mai mult în loc și în aspectul locației, cu atât veniturile cresc.

Gold Park dispune de spații pentru achiziționare, care au și locuri de parcare incluse care sunt atât de importante. Angajații nu vor întârzia la muncă din cauză că parchează la 2 străzi distanță pentru că nu au găsit lor în altă parte, iar clienții pot opta pentru serviciile tale deoarece scapă de aceeași bătălie a locurilor de parcare.

Orice alegere vrei să faci echipa Gold Park este alături de tine pentru a lua decizia corectă care se pliază cel mai bine pe dorințele tale.

Contact:

0770.896.896

office@goldpark.ro

You may also like

19 comentarii

      1. Mi-ar plăcea să locuiesc în Cluj! Este un oraș frumos, dezvoltat, care oferă atâtea posibilități!

  1. In astfel de ,,probleme,, sunt pe langa subiect, insa cred ca cel mai bine e sa inchiriezi pe o perioada scurta si daca se merita, sa cumperi. Cat platesti chiria, mai bine faci o rata si la final ramane al tau 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.