Un zâmbet mai strălucitor cu ajutorul Pro White

Sănătatea cavității bucale este foarte importantă și de acolo pornește și aspectul dinților cu care vrea oricine să se poată mândri, zilnic. Un periaj corect este important, dar și frecvența periajului dentar este la fel. Cel puțin de două ori pe zi ar trebui să avem grijă să ne spălăm pe dinți, cu pasta și periuța potrivită pentru fiecare.

Unii pot avea o sensibilitate crescută a gingiilor sau a dinților, de aceea este important să alegem pasta de dinți potrivită, care poate fi găsită pe site-ul pro-white.ro, dar și periuța de dinți trebuie să fie una nu foarte dură.

Dinți albi și sănătoși

Deseori timpul nu permite vizita la stomatolog atât de des pe cât ne-am dori, urgențele fiind momentul în care apelează oricine la acesta. Costurile ridicate sunt iar un impediment pentru vizita la medic în vederea albirii dinților, de aceea Pro White are soluția care poate ajunge chiar la tine acasă.

Prima soluție ar fi să optezi pentru o pasta de dinti pentru albirea dintilor care îndepărtează petele și poate albi dinții cu până la 2 nuanțe. Pasta de dinți Crest 3D White Brilliance este printre cele mai căutate și are o eficiență puternică, rezultat ce poate fi vizibil după prima folosire.

Pentru băutorii de cafea sau fumători sunt neplăcute petele de pe dinți care parcă nu dispar cu nimic. Această pastă de dinți este soluția, alături de alte produse de pe site cum ar fi pasta de dinți Diamond sau Glamorous White. Pe lângă faptul că albește dinții, oferă și o curățare în profunzime a acestora. Petele de pe suprafața dinților sunt îndepărtate în proporție de 95%.

Albire eficientă, în propria casă

Pro White pune la dispoziția clienților și variante de albire a dinților mai în profunzime, care albesc dinții cu până la 6-7 nuanțe, în funcție de produsul ales. Acest proces se poate realiza cu ajutorul benzilor de albire care pot fi aplicate în propria casă și trebuie menținute pe dinți pentru aproximativ 30 de minute.

Sunt ușor de folosit, deoarece au un gel profesional de albire și o tehnologie de fixare care menține plasturele pe dinți și se mulează perfect pe forma proprie a danturii. Pentru o utilizare mai ușoară este de preferat să aplicați prima dată plasturele pe partea inferioară și apoi pe dinții de sus. Acest proces se poate realiza zilnic în timpul liber, în care poți face treaba de prin casă. Pachetele pot conține 7 sau mai multe plicuri iar fiecare plic are câte 2 plasturi, atât pentru dinții de jos cât și pentru cei de sus. Este o variantă ușor de utilizat, cu rezultate vizibile și de costuri reduse.

Pentru a vizualiza toată gama se poate accesa site-ul și pentru orice informații poți trimite mail la info@Pro-White.ro.

You may also like

24 de comentarii

  1. Nu știu cum o fi plasturii aceștia că nu am folosit niciodată ,dar pastă pentru albire am mai incercat ,dar nu am cunoscut nimic în urma ei .Chiar mi-aș dori să încerc acești plasturi .

  2. Mie mi-e teama, mai degraba m-as duce la un stomatolog. Mi-e sa nu fac vreo prostie, sa pun prea mult sau sa fie concentratia prea mare. E drept ca n-am habar cum functioneaza si s-ar putea sa ma tem degeaba.

  3. Am tot auzit de Pro White si as incerca si eu pe viitor dupa ce as afla mai multe detalii. As vrea dinti mai albi, dar nu ma deranjeaza nuanta lor naturala.

  4. Am inceput sa fiu mai constienta de acest aspect si imi doresc sa albesc dintii acasa, multumesc de sfat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.